Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το tweet του Johnson μέσα από το νοσοκομείο: Είμαι σε καλή διάθεση και σε επαφή με την ομάδα μου - Μείνετε σπίτι

Το tweet του Johnson μέσα από το νοσοκομείο: Είμαι σε καλή διάθεση και σε επαφή με την ομάδα μου - Μείνετε σπίτι
Ανησυχία επικρατεί στη Βρετανία για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού πρωθυπουργού
Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να καθησυχάσει τους Βρετανούς πολίτες, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Boris Johnson, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ένα μήνυμα με το οποίο ενημερώνει ότι σε καλή κατάσταση και σε επαφή με την ομάδα του.
«Χθες το βράδυ, μετά τη συμβουλή του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις ρουτίνας καθώς ακόμα έχω συμπτώματα από τον κορωνοϊό.
Είμαι σε καλή διάθεση και σε επαφή με την ομάδα μου, καθώς δουλεύουμε μαζί για να νικήσουμε τον ιό και να κρατήσουμε του πάντες ασφαλείς.
Θα ήθελα να πω ευχαριστώ σε όλο το υπέροχο προσωπικό του NHS (σύστημα υγείας της Βρετανίας), που προσέχει εμένα και άλλους αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είναι οι καλύτεροι της Βρετανίας.
Μείνετε ασφαλείς όλοι και σας παρακαλώ να θυμάστε να μένετε σπίτι για να προστατεύσετε το NHS και να σώσετε ζωές», έγραψε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Image

Νωρίτερα το bankingnews.gr μετέδιδε:

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μεγάλη Βρετανία μετά την εισαγωγή του Βρετανού πρωθυπουργού, Boris Johnson, στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Daily Mail, οι γιατροί έκριναν σκόπιμο, ο Βρετανός πρωθυπουργός να αρχίσει αγωγή με οξυγόνο, ενώ αναμένεται να κάνει εξετάσεις για τα λευκά αιμοσφαίρια, τη λειτουργία του ήπατος και νεφρών.
Υπενθυμίζεται ότι ο Johnson νοσηλεύεται από χθες (6/4/2020) το βράδυ στο νοσοκομείο St Thomas, κοντά στη Downing Street.
Η είδηση έγινε γνωστή στη Βρετανία λίγο μετά το τέλος του διαγγέλματος τη Βασίλισσας Ελισάβετ.
Ο Johnson αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο γιατί τα συμπτώματα του κορωνοϊού δεν υποχωρούσαν, σχεδόν 10 μέρες αφού διαγνώστηκε θετικός στον ιό.
Επισήμως, πάντως, η Downing Street επιμένει ότι ο Johnson «πηγαίνει καλά» και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο γραφείο του.
«Θα παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται να παραμείνει, όμως άκουσα ότι πηγαίνει καλά και προσδοκώ να τον δω το συντομότερο δυνατόν πίσω στον αριθμό 10 της Downing Street», δήλωσε ο υπουργός Στέγασης, Robert Jenrick, στο ραδιόφωνο του BBC.
«Δεν επρόκειτο για επείγουσα εισαγωγή, έτσι περιμένω ότι θα επιστρέψει σύντομα στον αριθμό 10», πρόσθεσε ο Jenrick αναφερόμενος στο γραφείο και την κατοικία του Johnson στην Downing Street.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης