Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος (υπ.Εσωτερικών): Ο αγώνας κατά του κορωνοϊού είναι μαραθώνιος – Να κρατήσουμε δυνάμεις

Θεοδωρικάκος (υπ.Εσωτερικών): Ο αγώνας κατά του κορωνοϊού είναι μαραθώνιος – Να κρατήσουμε δυνάμεις
Δεν υπάρχουν σκέψεις για πρόωρες εκλογές υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών
Τη θέση ότι ο αγώνας κατά του κορωνοϊού δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά μαραθώνιος διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοδωρικάκος είπε ότι πρέπει να κρατήσουμε δυνάμεις γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε την τέλεια καταιγίδα.
Κληθείς να σχολιάσει τις εξαγγελίες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Θεοδωρικάκος υπογράμμισε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει μία ιστορία σε μαξιμαλιστικούς στόχους και πιστεύω ότι δεν είναι χρήσιμος οδηγός αυτήν τη στιγμή να επανέλθουμε σε πρόσθετα αιτήματα, τα οποία δεν είναι σε θέση να ικανοποιηθούν».
«Όλοι πρέπει να σκεφθούμε - και αυτό πρέπει να το σκεφθεί και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης - ότι αυτή η υπόθεση είναι μαραθώνιος, δεν είναι δρόμος ταχύτητας» είπε ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος διέψευσε ότι υπάρχουν σκέψεις για πρόωρες εκλογές, όπως κατήγγειλε ο κ. Τσίπρας.
«Οφείλουμε όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε μπροστά μας την τέλεια καταιγίδα, τεράστια προβλήματα, τα οποία οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με σύνεση, υπευθυνότητα, με σχέδιο και αποφασιστικότητα, ενωμένοι και με συνεννόηση» υποστήριξε ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι στις 9/4 το υπ.Εσωτερικών θα ανακοινώσει το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα για τους δήμους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης