Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου: Ήμουν 17 μήνες φυλακή χωρίς δίκη - Αισθάνομαι ανακουφισμένος

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου: Ήμουν 17 μήνες φυλακή χωρίς δίκη - Αισθάνομαι ανακουφισμένος
Ο κ. Παπαντωνίου μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την αποφυλάκιση του δήλωσε ανακουφισμένος ενώ άφησε αιχμές και για τους λόγους προφυλάκισης του
Εκτός φυλακής βρίσκεται από σήμερα (7/4/2020) ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος είχε προφυλακιστεί τον Οκτώβριο του 2018 για υπόθεση που αφορά σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Ωστόσο, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών προχώρησε σε αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγύησης 150.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Ο κ. Παπαντωνίου μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την αποφυλάκιση του δήλωσε ανακουφισμένος ενώ άφησε αιχμές και για τους λόγους προφυλάκισης του.
 
Η δήλωση του Γιάννου Παπαντωνίου

«Είμαι φυλακισμένος 17 μήνες χωρίς δίκη και το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι η υπόθεση μου δεν μπορεί να παραπεμφθεί σε δίκη γιατί οι δικαστικές αρχές δεν μπορούν να στηρίξουν, να στοιχειοθετήσουν τις κατηγορίες που έχουν αποδοθεί σε βάρος μας.
Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι "ο νοών νοείτω".
Προς το παρόν σμίγω με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου για να σταθούμε μαζί απέναντι στις προκλήσεις και τα προβλήματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δικηγόρο μου Μιχάλη Δημητρακόπουλο για το αγώνα που δίνει και θα δώσει για να αποδείξει την αθωότητα μου και ένα ευχαριστώ στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Αισθάνομαι ανακουφισμένος, αλλά θα είμαι ευχαριστημένος όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και αποδειχθεί πλήρως και τελεσίδικα η αθωότητά μου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης