Χαρδαλιάς (Υφυπ. Προστασίας): Μέχρι 27 Απριλίου ισχύουν τα μέτρα χωρίς καμία χαλάρωση

Χαρδαλιάς (Υφυπ. Προστασίας): Μέχρι 27 Απριλίου ισχύουν τα μέτρα χωρίς καμία χαλάρωση
Αυστηρή σύσταση σε όσους σκοπεύουν να μετακινηθούν τις ημέρες του Πάσχα στην επαρχία αψηφώντας τους περιορισμούς, έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς
Αυστηρή σύσταση σε όσους σκοπεύουν να μετακινηθούν τις ημέρες του Πάσχα στην επαρχία αψηφώντας τους περιορισμούς, έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. 
Όπως είπε η σχετική συζήτηση είναι αντικοινωνική και ανεύθυνη και σημείωσε ότι  δεν πρέπει να προακλούμε την τύχη μας καθώς η με την μετακίνηση στα χωριά θα νοσήσουν και άλλοι συμπολίτες μας.
Αναφερόμενος στις συζητήσεις περί άρσης των περιορισμών εάν συνεχιστεί η καλή εικόνα διασποράς της χώρας μας, ο κ. Χαρδαλιάς, επεσήμανε πως «δεν θα ξυπνήσουμε και θα είναι όλα όπως πριν.
Το Πάσχα φέτος θα είναι διαφορετικό.
Μετά το τέλος των μέτρων, στα τέλη Απριλίου  θα ξεκινήσει η συζήτηση για την άρση των περιορισμών, έχουμε δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε» σημείωσε επίσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.
Ο κ. Χαρδαλιάς είπε εκόμα ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε καραντίνα 6.645 συμπολίτες μας που έχουν επιστρέψει από εξωτερικό  και άλλοι 1.059 στενές επαφές κρουσμάτων.  

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS