Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιο είναι το μέλλον στα ταξίδια

tags :
Ποιο είναι το μέλλον στα ταξίδια
Η ABTA ζητά την αναστολή των κανόνων επιστροφής χρημάτων προκειμένου να αντιμετωπίσει ο κλάδος τις “καταστροφικές ζημιές στη βρετανική ταξιδιωτική βιομηχανία”
Η πανδημία είχε ευρείες συνέπειες για την ταξιδιωτική βιομηχανία με τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να επιβάλλουν ταξιδιωτικούς περιορισμούς, αφήνοντας τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να αναζητούν καινοτόμους νέους τρόπους για να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους στη ζωή τους.
Ήδη, η Ένωση Βρετανικών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ABTA) ζήτησε παράταση τεσσάρων μηνών ζητά από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για την επιστροφή χρημάτων σε ταξιδιώτες που θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών.
Η ABTA ζητά την αναστολή των κανόνων επιστροφής χρημάτων προκειμένου να αντιμετωπίσει ο κλάδος τις “καταστροφικές ζημιές στη βρετανική ταξιδιωτική βιομηχανία”.
Και προσανατολίζεται σε επιχειρηματικές συνεργασίες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν τις εταιρείες να επιβιώσουν, σύμφωνα με την ABTA.

Το μέλλον των ταξιδιών, οι συνεργασίες
Ορισμένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες επιδιώκουν να αυξήσουν τις επιχειρήσεις τους μέσω της σύνδεσης και της συνεργασίας, όπου οι εταιρείες μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον τον καιρό της καταιγίδας.
H WeSwap -μια πλατφόρμα ανταλλαγής νομισμάτων- έχει δημιουργήσει 25 συνεργασίες τα τελευταία χρόνια και μπόρεσε να διαφημίσει τις δραστηριότητες της μέσω αεροπορικών εταιρειών και πρακτορείων ταξιδίων, ενώ παράλληλα οι επιβάτες επωφελούνται από τις βοηθητικές υπηρεσίες. Αυτό το είδος σχέσης μπορεί να βοηθήσει τον ταξιδιωτικό τομέα να προχωρήσει τους επόμενους μήνες.
“Αυτός ο κανόνας των 14 ημερών προκαλεί καταστροφή για τις ταξιδιωτικές εταιρείες και η μη ενέργεια θα οδηγήσει σε αξιώσεις σχετικά με το σύστημα αποζημίωσης ATOL, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακάμψει από την κατάρρευση του Thomas Cook. δήλωσε ο Matt Crate, διευθύνων σύμβουλος της WeSwap.
Οι επιχειρήσεις πρέπει να δράσουν γρήγορα για να εξασφαλίσουν ότι θα ξεπεράσουν αυτήν την καταιγίδα και θα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν όταν ξεπεραστεί η κρίση”.
Σύμφωνα με την ABTA οι επιχειρήσεις ταξιδίων θα αναζητούν νέες ευκαιρίες εσόδων. Και είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί αυτή η περίοδος για την δημιουργία νέων συνεργασιών.
Όπως επισημαίνει “υπάρχει μια ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να σχηματίσουν αμοιβαίες επωφελείς συνεργασίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας κάτι που θα τους βοηθήσει όλους. Η WeSwap έχει στήσει εξαιρετικές σχέσεις με αεροπορικές εταιρίες και ταξιδιωτικούς πράκτορες και προσβλέπουμε στη δημιουργία περισσότερων στο μέλλον”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης