Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Greka Icons, μέλος του Ομίλου ΤΕΜΕΣ, λανσάρει το e-shop της στην ελληνική αγορά

tags :
Η Greka Icons, μέλος του Ομίλου ΤΕΜΕΣ, λανσάρει το e-shop της στην ελληνική αγορά
Με προτάσεις για τα πολυβραβευμένα προϊόντα Navarino Ιcons, τη σειρά TREA και δώρα για το Πάσχα
Η Greka Icons παρουσιάζει το νέο της e-shop, με γαστρονομικές προτάσεις των σειρών Navarino Icons και TREA, καθώς και γκουρμέ δώρα για το Πάσχα.
Προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια και δυνατότητα ανέπαφων παραδόσεων, το e-shop ανταποκρίνεται στις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών που αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.
Ειδικά για την πασχαλινή περίοδο, το e-shop προτείνει μια μεγάλη γκάμα δώρων, με τα πιο αγαπημένα προϊόντα της σειράς Navarino Icons, όπως το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο -το οποίο έχει κατακτήσει πλήθος βραβείων σε διεθνείς διαγωνισμούς-, το αγνό μέλι και οι ελιέςκαλαμών, το παραδοσιακό παστέλι με μέλι, καθώς και πολλά ακόμη.
Η Greka Icons, εταιρεία του ομίλου ΤΕΜΕΣ, είναι μια εταιρεία τροφίμων με εξαγωγική κυρίως δραστηριότητα, έχοντας αποκτήσει τα τελευταία χρόνια, διευρυμένη παρουσία σε διεθνείς αγορές και καταστήματα όπως:Dean & Deluca, Whole Foods, City Super, Fair Price, Qatar and Hellenic Duty Free Shops.
Τα προϊόντα της βρίσκονται και στις business class αεροπορικών εταιρειών όπως η Aegean, η British Airways, η AirFrance, η Saudi Airlines και η Lufthansa, ενώ έχουν λάβει περισσότερα από 50 βραβεία μεταξύ των οποίων και το “EVOO of the year” για το 2016,2017και 2018.
Η σειρά γκουρμέ προϊόντων Navarino Icons, αναπτύχθηκε με στόχο να μεταφέρει τη γαστρονομική παράδοση της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα της Μεσσηνίας, σε όλο τον κόσμο.
Περιλαμβάνει αυθεντικά προϊόντα που δημιουργούνται από τα πιο αγνά φυσικά συστατικά, σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς.
Η σειρά εμπνέεται από τις πλούσιες γεύσεις και πρώτες ύλες της περιοχής, για τη δημιουργία προϊόντων που συγκεντρώνουν θρεπτικά χαρακτηριστικά της Μεσογειακής διατροφής.
Η Navarino Icons περιλαμβάνει εκτός από τα πιο γνωστά προϊόντα όπως το αγνό παρθένο ελαιόλαδο, τις ελιές καλαμών και το παστέλι- μια ποικιλία από μαρμελάδες με αγαπημένα φρούτα της περιοχής, σάλτσες, μπισκότα αλλά και γλυκά του κουταλιού.
Παράλληλα, η σειρά TREA αναδεικνύει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική γαστρονομική παράδοση, με τρεις διαφορετικές ποικιλίες από ελιές, παρθένο ελαιόλαδο και μέλι, σε συνεργασία με πιστοποιημένους παραγωγούς από διάφορες γωνιές της χώρας.
Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα μέσω του e-shop και αποτελούν ιδανική διατροφική επιλογή, τόσο για κατανάλωση στο σπίτι αλλά και ως δώρα στην Ελλάδα και σε κάθε γωνιά του εξωτερικού.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο +30 210 94 90 033 ή στείλτε email στο mpapatsoni@temes.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης