Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

LG UltraWide monitors: η απόλυτη επιλογή για την εργασία από το σπίτι

tags :
LG UltraWide monitors: η απόλυτη επιλογή για την εργασία από το σπίτι
Περισσότερος χώρος για multitasking, εξαιρετική ευκρίνεια και απεριόριστες δυνατότητες
Καθώς οι απαιτήσεις των επαγγελματιών για μια οθόνη υψηλής ανάλυσης με γρήγορο ρυθμό ανανέωσης έχουν αυξηθεί, για να γίνεται η εργασία από το σπίτι πιο αποδοτική, η LG Electronics (LG) έχει σχεδιάσει μια ευρεία σειρά οθονών με απεριόριστες δυνατότητες και προηγμένα χαρακτηριστικά. 
Συγκεκριμένα, για όσους αναζητούν την άνεση που προσφέρει μια ευρεία οθόνη, τα LG UltraWide monitors, αποτελούν την ιδανική επιλογή.
Η ανάλυση της UltraWide™ οθόνης με απεικόνιση 21:9, που διαθέτει για παράδειγμα το μοντέλο 29WL500-B, προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια κατά 33% σε σύγκριση με μια οθόνη ανάλυσης Full HD με απεικόνιση 16:9, δηλαδή περισσότερο χώρο για Multitasking.
Έτσι οι χρήστες, μπορούν να έχουν ανοιχτά πολλαπλά παράθυρα, έγγραφα ή ακόμη και διαφορετικά προγράμματα ταυτόχρονα και να βλέπουν περισσότερες μικρογραφίες εικόνων την ίδια στιγμή.
Επιπλέον, τα UltraWide monitors διαθέτουν το OnScreen Control, που δίνει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πλήθος σημαντικών ρυθμίσεων οθόνης.
Παράλληλα, είναι συμβατά με το υψηλό δυναμικό εύρος HDR 10, υποστηρίζοντας συγκεκριμένα επίπεδα χρωμάτων και φωτεινότητας που υπερβαίνουν τις δυνατότητες των συνηθισμένων οθονών.
Ακόμη, επιδεικνύουν εκπληκτική χρωματική ακρίβεια και ευρύτερη γωνία θέασης, ενώ διαθέτουν χαρακτηριστικά σχεδίασης που ταιριάζουν ιδανικά με τον εξοπλισμό των gamers.
Συγκεκριμένα, προσφέρουν το απόλυτο οπτικό πεδίο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, βελτιώνουν τη ροή των γραφικών σε παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών, χάρη στο ρυθμό ανανέωσης των 144 Hz και με τη θέαση που προσφέρουν, αποκαλύπτονται περιοχές που ήταν αόρατες, χαρίζοντας στους παίκτες περισσότερες νίκες.
Επίσης, με την ενσωματωμένη τεχνολογία AMD RADEON FreeSync™, οι gamers απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση.
Επιπροσθέτως, τα UltraWide monitors ξεχωρίζουν για τον κομψό σχεδιασμό τους και τη λεπτή και μοντέρνα κυρτή βάση, που ταιριάζει απόλυτα στον εκάστοτε χώρο.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η βάση προσαρμόζεται, για την αλλαγή της κλίσης της οθόνης, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εργάζονται πιο άνετα.
Τέλος, τα UltraWide monitors όπως και όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης