Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο Λάμπρος Μπίσαλας νέος CEO στην Sunlight

tags :
Ο Λάμπρος Μπίσαλας νέος CEO στην Sunlight
Ο Λάμπρος Μπίσαλας νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Sunlight
Η Συστήματα Sunlight ABEE, μέλος του Ομίλου Olympia, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων, επέλεξε τον Λάμπρο Μπίσαλα, ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας.
Πρόκειται για ένα στέλεχος με εμπειρία 12 και πλέον ετών στη SUNLIGHT, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια διετέλεσε Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας, συμβάλλοντας καθοριστικά στη στρατηγική εξωστρέφειας και στην περαιτέρω διεύρυνση του αποτυπώματός της στην αγορά.
Ο Λάμπρος Μπίσαλας, έχει εργαστεί στο παρελθόν ως σύμβουλος στην PwC, είναι δε απόφοιτος του προγράμματος Advanced Management του Harvard Business School, του Leadership Development και Strategic Pricing στο IMD Business School και στο Wharton Business School, αντίστοιχα.
Ο Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Olympia, και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της SUNLIGHT, που είχε αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα της θέσης και παραμένει ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας δήλωσε: «Ο Λάμπρος Μπίσαλας αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα της δέσμευσής μας για διαρκή ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Του αξίζουν συγχαρητήρια καθώς η αφοσίωσή του και η ισχυρή του θέληση σε κάθε σταθμό αυτής της μακράς θητείας του στη SUNLIGHT, τον έφεραν στην ηγεσία της Εταιρείας. Έχω την πεποίθηση πως με την εμπειρία του και την εργατικότητά του θα προσφέρει σημαντική αξία και από τη νέα του θέση».
Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της SUNLIGHT Λάμπρος Μπίσαλας σχολίασε σχετικά με το νέο του ρόλο: «Αισθάνομαι πραγματική τιμή που το Διοικητικό Συμβούλιο με εμπιστεύτηκε για την ηγεσία της SUNLIGHT. Από την πλευρά μου παραμένω αφοσιωμένος και συντάσσομαι με τους στόχους της Εταιρείας για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και διεύρυνση του αποτυπώματός της στην παγκόσμια αγορά, προσδοκώντας στη συνεργασία με τους μετόχους, την ισχυρή μας ομάδα, τους πελάτες και τους προμηθευτές μας».
Ο Λάμπρος Μπίσαλας θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 29η Απριλίου 2020.

www. bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης