Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εύσημα Pyatt στην ελληνική κυβέρνηση για τα «αποτελεσματικά μέτρα κατά του κορωνοϊού»

Εύσημα Pyatt στην ελληνική κυβέρνηση για τα «αποτελεσματικά μέτρα κατά του κορωνοϊού»
Το μήνυμα του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα με αφορμή τις εορτές του Πάσχα
Μήνυμα προς τα μέλη και την κοινότητα του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου απηύθυνε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα κάνοντας παράλληλα εκτενή αναφορά στην πανδημία του Covid -19 που βιώνει ο πλανήτης.
Ο κ. Pyatt συνεχάρη τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του για τα άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα που έχουν λάβει για την αντιμετώπιση του ιού, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της διασποράς του ιού, και κατά συνέπεια τη θνησιμότητα στην Ελλάδα.
Ο Αμερικανός πρέσβης αναφέρθηκε στη συμβολή των ΗΠΑ στην αντιμετώπιση της κρίσης και υπογραμμίζοντας τις ισχυρές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, δήλωσε αισιόδοξος ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση, ενώ επισήμανε ό,τι προτεραιότητα της Πρεσβείας μετά το τέλος αυτής της κρίσης που βιώνει ο πλανήτης είναι να στηρίξει δυναμικά τις επενδύσεις και την οικονομική ανάπτυξη στη χώρα μας.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Pyatt  και στις εταιρείες – μέλη του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου  δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την άμεση ανταπόκριση τους στο να προσφέρουν τεχνολογία αιχμής, τα απαραίτητα τεχνικά και υλικά μέσα αλλά και ιατρικό εξοπλισμό πανελλαδικά, στην προσπάθεια καταπολέμησης της νόσου.
Κλείνοντας το μήνυμά του ο κύριος Pyatt συνεχάρη το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης  για το γεγονός ότι αντιμετώπισαν από την πρώτη στιγμή την κρίση αυτή ως ένα εφαλτήριο για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή μέσα από την άμεση και μεθοδική ενεργοποίηση διαδικασιών διευκόλυνσης των πολιτών.     

                                                 
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης