Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καραμανλής: Πίστωση για τις κάρτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Καραμανλής: Πίστωση για τις κάρτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς
Κορωνοϊός - Καραμανλής: Ανακοίνωσε πίστωση για τις κάρτες των Μέσων Μεταφοράς
Πίστωση για όλους τους χρήστες μηνιαίων και ετήσιων καρτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για το διάστημα που δεν την χρησιμοποίησαν λόγω των περιορισμών, ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εξήγησε ότι η πίστωση θα είναι ανάλογη με τη διάρκεια της χρήσης της κάρτας και πως θα επιστραφεί όταν ο κάτοχος προσέλθει για να την ανανεώσει.
Αν για παράδειγμα κάποιος αγόρασε μια ετήσια κάρτα που κοστίζει 300 ευρώ, κατά την ανανέωσή της θα αφαιρεθεί το ποσό του ενός ή των δυο μηνών που θα διαρκέσει η κρίση, και θα δικαιούται ένα εκπτωτικό πακέτο.
«Όσοι έχουν μη χρησιμοποιημένο υπόλοιπο κάρτας ΜΜΜ από τις μέρες της καραντίνας, θα το πιστωθούν μόλις αγοράσουν την επόμενη κάρτα τους» επισήμανε.
Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή, έκπτωση 10% θα δοθεί και για την αγορά νέας κάρτας προκειμένου να βοηθηθούν τόσο οι πολίτες όσο και τα έσοδα του ΟΑΣΑ.
Ο υπουργός Μεταφορών, είπε επίσης ότι η έκπτωση 10% μπορεί να συνδυαστεί με την αποζημίωση και ο χρήστης να έχει μεγαλύτερα οφέλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης