Τελευταία Νέα
Speculator

Περί της ανάγκης συμβούλων εταιρικής επικοινωνίας των ΕΛΤΑ όταν δεν έχει ταχυδρόμους

tags :
Περί της ανάγκης συμβούλων εταιρικής επικοινωνίας των ΕΛΤΑ όταν δεν έχει ταχυδρόμους
Όλα τα είχαν τα ΕΛΤΑ και φαίνεται ότι τους έλειπαν οι «εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες» σε θέματα «εταιρικής επικοινωνιακής στρατηγικής
Όλα τα είχαν τα ΕΛΤΑ και φαίνεται ότι τους έλειπαν οι «εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες» σε θέματα «εταιρικής επικοινωνιακής στρατηγικής(sic)».
Βέβαια το ερώτημα είναι πότε διαπίστωσαν την ανάγκη την οποία επικαλούνται για τέτοιου είδους υπηρεσίες όταν δεν ξέρουν τι θα γίνει τον επόμενο μήνα και την βγάζουν με προκαταβολές της καθολικής υπηρεσίας.
Απάντηση στο ερώτημα δεν υπάρχει καθώς η ανάθεση έγινε με την εξής «πολυσύνθετη» διαδικασία δηλαδή την αποστολή τεχνικής και οικονομικής προσφοράς από την εταιρία επικοινωνίας που πήρε και τη δουλειά  έναντι 20.000 ευρώ συν ΦΠΑ.
Με τη συγκεκριμένη προσφορά ακριβώς γίνεται απευθείας ανάθεση. Βέβαια παραμένει το αγωνιώδες ερώτημα ποιος ζήτησε την προσφορά.
Γιατί αν δεν υπήρξε κάποιος που τη ζήτησε τότε είναι προφανές ότι όποιος κάνει προσφορά 20.000 ευρώ συν ΦΠΑ στα ΕΛΤΑ παίρνει και μια δουλειά που είναι πρόθυμος να προσφέρει. 
Για την ιστορία η συγκεκριμένη σύμβαση όπως περιγράφεται σε σχετική ανάρτηση στη Διαύγεια δεν έχει χρόνο εκτέλεσης.
Κατά τα λοιπά οι παραδόσεις της αλληλογραφίας γίνονται με απίστευτη καθυστέρηση καθώς για λόγους οικονομίας και… επιβίωσης οι ταχυδρόμοι μειώθηκαν δραματικά. Και έφτασαν ταχυδρομεία όπως αυτό του Συντάγματος προσφάτως να παραδίδουν με καθυστέρηση μηνός την αλληλογραφία της περιοχής ευθύνης τους!!!
ΥΓ: Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η ίδια εταιρία επικοινωνίας φαίνεται να έχει αναλάβει έργο αποστέλλοντας ενημερωτικά δελτία και δελτία τύπου αλλά στη Διαύγεια ουδέν.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης