Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Προσδοκίες για ανοδικό άνοιγμα λόγω της ανοδικής τάσης στα ευρωπαϊκά παράγωγα

tags :
ΧΑ: Προσδοκίες για ανοδικό άνοιγμα λόγω της ανοδικής τάσης στα ευρωπαϊκά παράγωγα
Τεχνικά, οι αναλυτές σημειώνουν πως η ανοδική αντίδραση από τα χαμηλά των 470 μονάδων θα μπορούσε να ολοκληρωθεί στις 650 μονάδες
Με τα ευρωπαϊκά παράγωγα να δείχνουν ανοδικό άνοιγμα για τη σημερινή συνεδρίαση, οι αναλυτές περιμένουν πως το ΧΑ μπορεί να κινηθεί υψηλότερα, καθώς οι επενδυτές έχουν πιο θετική ψυχολογία λόγω της μείωσης των κρουσμάτων.
Στη σημερινή συνεδρίαση οι επενδυτές θα προσπαθήσουν να αφομοιώσουν τις αποφάσεις του Eurogroup, οι οποίες ωστόσο δεν ήταν αυτές που περίμεναν οι αγορές.
Τεχνικά, οι αναλυτές σημειώνουν πως η ανοδική αντίδραση από τα χαμηλά των 470 μονάδων θα μπορούσε να ολοκληρωθεί στις 650 μονάδες.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση, προσπαθώντας να αφομοιώσει τις αποφάσεις του Eurogroup και τις διεθνείς εξελίξεις .

Eurobank Equities
Για σήμερα παρά τη μάλλον ανεπαρκή αντίδραση των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης την περασμένη εβδομάδα, τα Ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν ανοδικό άνοιγμα καθώς οι επενδυτές είναι πιο αισιόδοξοι από τη συνεχή μείωση του αριθμού των κρουσμάτων.
Σε αυτό το πλαίσιο, πιστεύουμε ότι η ελληνική αγορά μπορεί να κινηθεί λίγο υψηλότερα.

Beta
Καθώς ξεκινούν εκ νέου οι συναλλαγές στις ευρωπαϊκές αγορές περιμένουμε οι επενδυτές να καλωσορίσουν τις αποφάσεις της περασμένης Πέμπτης για στήριξη με 500 εκατ. ευρώ ευρωπαϊκά κεφάλαια.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης