Τελευταία Νέα
Speculator

Από την Akazoo, οικονομικός Διευθυντής στην Alpha Αστικά Ακίνητα

tags :
Από την Akazoo, οικονομικός Διευθυντής στην Alpha Αστικά Ακίνητα
Στις 21 Φεβρουαρίου 2020 η Alpha Αστικά Ακίνητα θυγατρική της Alpha Bank ανακοίνωσε την από 15/02/2020 πρόσληψη στη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του κ. Π.Γ. Τριανταφυλλίδη
Στις 21 Φεβρουαρίου 2020 η Alpha Αστικά Ακίνητα θυγατρική της Alpha Bank ανακοίνωσε την από 15/02/2020 πρόσληψη στη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του κ. Π.Γ. Τριανταφυλλίδη.
Ποιος είναι όμως ο κ. Τριανταφυλλίδης;
Πρόκειται για πρώην μέλος του ΔΣ της Akazoo  ο οποίος παραιτήθηκε με εξώδικη επιστολή στις 14/11/2019.
Το περιεχόμενο της επιστολής δεν έχει γίνει γνωστό αλλά είναι δεδομένο πως ο κ. Τριανταφυλλίδης έχει βαθιά γνώση των όσων συνέβαιναν στην εταιρία όπως πιθανόν των ευθυνών που προέκυπταν και τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο τρόπο αποχώρηση από το ΔΣ.
Βέβαια αποτελεί ένα ερώτημα πως ένα έμπειρο στέλεχος όπως ο κ. Τριανταφυλλίδης που έχει διατελέσει και οικονομικός διευθυντής του Αστέρα Βουλιαγμένης από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 μπήκε ως μέλος ΔΣ σε μια εταιρία με μηδενικούς σχεδόν τζίρους και τουλάχιστον περίεργα οικονομικά στοιχεία για τη δραστηριότητα που εμφάνιζε. Σημειώνεται πάντως ότι ο κ. Τριανταφυλλίδης εμφανίζεται και ως μέτοχος με πάνω από 75% εταιρίας με έδρα το Λονδίνο και συγκεκριμένα της Private Greek Villas Ltd από τον Απρίλιο του 2018.
Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης