Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αύριο 29/4 οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων από Κεραμέως, Τσιόδρα

Αύριο 29/4 οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων από Κεραμέως, Τσιόδρα
Στις 18:00 το απόγευμα η ενημέρωση
Αύριο Τετάρτη 29/4 στις 18:00 το απόγευμα θα γίνουν οι λεπτομερείς ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το πώς θα ανοίξουν τα σχολεία μετά και τη σχετική εισήγηση των επιστημόνων προς την κυβέρνηση.
Όπως έγινε γνωστό, το πώς θα ανοίξουν τα σχολεία θα ανακοινώσουν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μαζί με τον επικεφαλής του υπ.Υγείας για τον κορωνοϊό Σωτήρη Τσιόδρα.
Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά έως σήμερα, στις 11 ή στις 18 Μαΐου αναμένεται να επιστρέψουν στα θρανία οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, οι οποίοι αποτελούν και την απόλυτη προτεραιότητα του υπουργείου Παιδείας λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων.
Στις 18 με 25 Μαίου αναμένεται να αρχίσουν τα μαθήματα και στις υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου και στα Γυμνάσια ενώ αναμένεται στις 25 Μαίου ή την 1η Ιουνίου οι μαθητές των δημοτικών και των νηπιαγωγείων.
Όπως αναφέρεται, η σταδιακή επάνοδος στα σχολεία θα συνοδευτεί με την εφαρμογή αυστηρών μέτρων προφύλαξης με πλύσιμο χεριών και χρήσης αντισηπτικού ενώ τα μαθήματα θα γίνονται με μικρότερο αριθμό μαθητών ανά αίθουσα χωρίς να αποκλείεται να εφαρμοστεί και κυλιόμενο ωράριο και να εφαρμοστούν απογευματινά τμήματα.

www.bankingnews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης