Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Forthnet: Δεν είναι γνωστοί ακόμα οι όροι της πρότασης από την United Group

tags :
Forthnet: Δεν είναι γνωστοί ακόμα οι όροι της πρότασης από την United Group
Η διαδικασία των διαπραγματεύσεων εναπόκειται στις Τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της Εταιρείας σε αυτή, αναφέρει η Forthnet σερ ανακοίνωσή της 
Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, η Forthnet ενημερώνει ότι, η σύμβουλος των Τραπεζών Nomura International plc. γνωστοποίησε στην Εταιρεία την έναρξη αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με τη United Group, επί της πρότασης που η τελευταία έχει υποβάλει προς τις Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής αναφορικά με τα ανοίγματά τους (exposures) έναντι της Εταιρείας και της θυγατρικής της Forthnet Media A.E., με σκοπό την υπογραφή των συμβατικών κειμένων για τη συναλλαγή.
Διευκρινίζεται ότι το περιεχόμενο και οι όροι της Πρότασης δεν είναι γνωστοί στην Εταιρεία, καθώς και ότι η διαδικασία των διαπραγματεύσεων εναπόκειται στις Τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της Εταιρείας σε αυτή.
Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την έκβαση των διαπραγματεύσεων, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις Τράπεζες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης