Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Συσσώρευση με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού και στα εταιρικά αποτελέσματα

tags :
XA: Συσσώρευση με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού και στα εταιρικά αποτελέσματα
Σύμφωνα με τους αναλυτές οι αγορές της Ευρώπης αναμένεται να ανοίξουν με μικτές τάσεις
Από τις αγορές του εξωτερικού θα συνεχίσει να λαμβάνει τάση το Ελληνικό χρηματιστήριο.
Το επικρατέστερο σενάριο για σήμερα είναι η συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με το τζίρο να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.
Σύμφωνα με τους αναλυτές οι αγορές της Ευρώπης αναμένεται να ανοίξουν με μικτές τάσεις, ενώ οι επενδυτές θα εστιάσουν και στα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν και πρόκειται να ανακοινωθούν και τις ενημερώσεις των διοικήσεων για τις προοπτικές του 2020.
Χθες ενημέρωσε την επενδυτική κοινότητα η Jumbo και η Intralot, ενώ αύριο ανακοινώνουν αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2020, Μυτιληναίος και Coca Cola.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι αγορές της Ευρώπης αναμένεται να ανοίξουν με μικτές τάσεις με τους επενδυτές να προσπαθούν να «ζυγίσουν» την άρση των περιοριστικών μέτρων και τα αδύναμα οικονομικά στοιχεία και εταιρικά αποτελέσματα.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών έχοντας στραμμένο το βλέμμα της στις διεθνείς αγορές.

Beta
Οι επενδυτές είναι σε στάση αναμονής με κάποιες επιλεκτικές τοποθετήσεις και το ενδιαφέρον να είναι στα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου 2020 που θα ανακοινωθούν αύριο.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης