Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Tudor Ιnvestment: Στροφή στο bitcoin λόγω του πληθωρισμού που δημιουργούν οι κεντρικές τράπεζες

Tudor Ιnvestment: Στροφή στο bitcoin λόγω του πληθωρισμού που δημιουργούν οι κεντρικές τράπεζες
Η καλύτερη στρατηγική για μεγιστοποίηση κερδών είναι οι τοποθετήσεις στο bitcoin, σύμφωνα με την Tudor Ιnvestment
Στο bitcoin στρέφεται η Tudor Ιnvestment του θρυλικού trader, Paul Tudor Jones, προκειμένου να αντισταθμίσει τις πιέσεις που δέχονται τα περιουσιακά στοιχεία από την άνοδο του πληθωρισμού που τροφοδοτεί η χαλαρή νομισματική πολιτική των κεντρικών τραπεζών.
Σε report που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, η Tudor Ιnvestment, αφού συγκρίνει την τρέχουσα κρίση με αυτή του 1970, συστήνει ως εναλλακτική επενδυτική στρατηγική τις τοποθετήσεις σε κρυπτονομίσματα.
Όπως αναφέρεται σχετικώς, οι αποτιμήσεις των μετοχών και των άλλων περιουσιακών στοιχείων στις χρηματαγορές δεν δικαιολογούνται βάσει των τρέχοντων μακροοικονομικών δεδομένων που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού.
Η Fed αλλά και οι υπόλοιπες κεντρικές τράπεζες έχουν εξαπολύσει επιθέσεις ρευστότητας ως αντιστάθμισμα στην τρέχουσα κρίση, κάτι όμως που έχει ως συνέπεια τη δημιουργία πληθωριστικών πιέσεων.
Η επενδυτική εταιρεία ανέμενε πως τον Απρίλιο οι αγορές θα πέσουν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Σε κάθε περίπτωση, η Tudor Ιnvestment θεωρεί η καλύτερη στρατηγική για μεγιστοποίηση κερδών είναι οι τοποθετήσεις στο bitcoin.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης