Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στήριξη σε Κώστα Καραμανλή από ΕΝOΤΗΤΑ απέναντι "στους εκβιασμούς από ακραίους της διοίκησης της ΓΣΕΕ"

tags :
Στήριξη σε Κώστα Καραμανλή από ΕΝOΤΗΤΑ απέναντι
Η ΕΝΌΤΗΤΑ κάνει λόγο για εκβιαστικες επιθέσεις στον Υπουργό με στόχο τη συνδιοικηση
Σε ανακοίνωση κατά συνδικαλιστων που ηγούνται της ΓΣΕΕ και στήριξης του Υπουργού Υποδομών κ Κώστα Καραμανλή προχώρησε η παράταξη ΕΝΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ.
Η ΕΝΌΤΗΤΑ κάνει λόγο για εκβιαστικες επιθέσεις στον Υπουργό με στόχο τη συνδιοικηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφερει:
"Στην πιο κρίσιμη περίοδο, εν μέσω της πανδημίας, τόσο η Κυβέρνηση όσο και
οι Υπουργοί αξιολογούνται καθημερινά από τους πολίτες για τη διαχείριση των προβλημάτων και κυρίως για την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων τους.
Πιο συγκεκριμένα, έχει προκαλέσει θετική έκπληξη η αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων που κληρονόμησε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και κυρίως ο Υπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.
Οι παρεμβάσεις του Υπουργού για την προστασία της υγείας εργαζομένων και επιβατών, τη μείωση χρονοαποστάσεων με τη λειτουργία εμβόλιμων δρομολογίων αλλά και το συνολικό σχέδιο για τις πτήσεις, που θα ανοίξουν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό είναι πραγματικά άξιες επαίνου.
Επίσης είναι άξιοι συγχαρητηρίων και όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ για τον επαγγελματισμό τους.
Μοναδική παραφωνία σε όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, είναι οι συνεχείς επιθέσεις μιας ακραίας συνδικαλιστικής παρέας στον Υπουργό κ. Κ. Καραμανλή,
ΟΧΙ γιατί διαφωνούν με τις πρωτοβουλίες του αλλά, γιατί δεν συναινεί, σε μια μορφή συνδιοίκησης μαζί τους!!
Αυτή η συνδικαλιστική ακροδεξιά παρεούλα, που βρίσκεται στα ανώτατα αξιώματα της ΓΣΕΕ, συνηθίζει να επιτίθεται, να υβρίζει και να προπηλακίζει υπουργούς, διοικητές οργανισμών (Δημόσιων και Ιδιωτικών) με μόνο στόχο να στήσουν ένα καθεστώς παραδιοίκησης.
Ένα καθεστώς που καταργεί την αξιοκρατία, την αξιολόγηση και πορεύεται με το ρουσφέτι κρατώντας ομήρους τους εργαζόμενους, που τάχα εκπροσωπεί, ναρκοθετώντας έτσι το εργασιακό τους μέλλον αφού κάνουν ζημιά και στις επιχειρήσεις και στους εργαζόμενους.
Αυτό έκαναν στο παρελθόν, όταν απειλούσαν και προπηλάκιζαν Υπουργούς και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Όμως η εποχή της συνδιοικησης έχει τελειώσει "

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης