Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γεωργιάδης (Υπ. Ανάπτυξης): Αφαιρούνται από 11/5 πάνω από τα μισά δικαιολογητικά για το ΤΕΠΙΧ ΙΙ

Γεωργιάδης (Υπ. Ανάπτυξης): Αφαιρούνται από 11/5 πάνω από τα μισά δικαιολογητικά για το ΤΕΠΙΧ ΙΙ
Την απλοποίηση της διαδικασίας χορήγησης κεφαλαίων κίνησης από τις τράπεζες στις επιχειρήσεις μέσω του προγράμματος ΤΕΠΙΧ ΙΙ ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης
Την απλοποίηση της διαδικασίας χορήγησης κεφαλαίων κίνησης από τις τράπεζες στις επιχειρήσεις μέσω του προγράμματος ΤΕΠΙΧ ΙΙ ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Εξήγησε ότι αφαιρούνται από τη Δευτέρα, πάνω από τα μισά δικαιολογητικά που ήταν απαραίτητα για την χορήγηση ρευστότητας από τις τράπεζες για να γίνει η διαδικασία εξαιρετικά πιο ευέλικτη και με λιγότερη γραφειοκρατία.
Για την εστίαση: Ίσως και πριν τις 25 Μαΐου αν ανάψουν πράσινο φως οι επιστήμονες
Ο υπουργός Ανάπτυξης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανοίγματος των καταστημάτων εστίασης και πριν από τις 25 Μαΐου θα ανοίξουν τα καταστήματα της εστίασης εφόσον το επιτρέψουν οι επιστήμονες.
«Όπου μας ανοίγουν πράσινο φως οι επιστήμονες θα ανοίγουμε. Εμείς θέλουμε να τα ανοίξουμε όλα. Η δική μου πρόταση είναι να τα ανοίξουμε όλα σήμερα.
Όμως πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες γιατί αν δεν ακολουθήσουμε τους κανόνες θα καταστραφούμε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Για τις συγκεντρώσεις σε πλατείες: Εξαιρετικά ήπια η αντιμετώπιση
Κληθείς να σχολιάσει τις συγκεντρώσεις σε πλατείες, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι στην Αγία Παρασκευή «οργανώθηκε από μια κυρία του ΑΝΤΑΡΣΙΑ και ως μια πράξη αντίστασης στην κυβέρνηση» και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει τρόπος να αντιπαλέψεις την «ανοησία».
Στο ερώτημα εάν έγιναν λάθος χειρισμοί από την αστυνομία, απάντησε ότι οι επεμβάσεις σε όλες αυτές τις μαζικές εκδηλώσεις ίσως να είναι και «εξαιρετικά ήπια». 
Εξήγησε το σκεπτικό του λέγοντας ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού όπως οι εστιάτορες που τηρούν τους κανόνες και τις αποστάσεις αισθάνονται μια αδικία.
Πρόσθεσε ωστόσο ότι σε νέα παιδιά «και μάλιστα με πολιτική υποκίνηση» δεν μπορείς να εφαρμόσεις μεγάλη καταστολή αλλά ούτε και να είσαι τελείως αδιάφορος.


 www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης