Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στεφάνι στη Marfin κατέθεσε ο Κουτσούμπας: Τιμάμε τους αδικοχαμένους εργαζόμενους – Τεράστιες οι ευθύνες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ

Στεφάνι στη Marfin κατέθεσε ο Κουτσούμπας: Τιμάμε τους αδικοχαμένους εργαζόμενους – Τεράστιες οι ευθύνες  ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ
«Έχουν τεράστιες ευθύνες η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, τα κόμματα δηλαδή που κυβέρνησαν τα τελευταία 10 χρόνια εναλλάξ και άφησαν στο σκοτάδι τους προβοκατόρικους και άλλους μηχανισμούς που έδρασαν γι’ αυτό το έγκλημα", τόνισε ο Δ. Κουτσούμπας
«Σήμερα, όπως κάθε χρόνο, τιμάμε τους αδικοχαμένους εργαζόμενους της Marfin. Αρνιόμαστε τη μεγάλη υποκρισία του αστικού κράτους και των κυβερνήσεών του», δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, αφού κατέθεσε στεφάνι ο αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα της Marfin, στο σημείο που θα στηθεί η πλακέτα μνήμης.
Όπως δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας «έχουν τεράστιες ευθύνες η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, τα κόμματα δηλαδή που κυβέρνησαν τα τελευταία 10 χρόνια εναλλάξ και άφησαν στο σκοτάδι τους προβοκατόρικους και άλλους μηχανισμούς που έδρασαν γι’ αυτό το έγκλημα.
Άφησαν, επίσης, στο απυρόβλητο τις ευθύνες της τράπεζας, δηλαδή της εργοδοσίας, που δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενούς της».
«Θα τους θυμόμαστε πάντα, θα τους τιμάμε, θα τους μνημονεύουμε», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.
 Νωρίτερα ο κ. Κουτσούμπας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη στην Καλλιθέα, σήμερα, 9 Μάη, Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.
Όπως δήλωσε «ο αγώνας ενάντια στο φασισμό πρέπει να είναι συνεχής, αλλά για να είναι συνεπής και αποτελεσματικός πρέπει να στρέφεται ενάντια στη μήτρα που τον γεννά: τον καπιταλισμό.
75 χρόνια μετά είμαστε παρόντες σ' αυτόν τον αγώνα, με αυτό το περιεχόμενο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης