Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Ανοιχτός πόλεμος της κυβέρνησης κατά μισθωτών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Ανοιχτός πόλεμος της κυβέρνησης κατά μισθωτών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Οι άνθρωποι της αγοράς λεφτά ακούνε, αλλά δεν λεφτά δεν βλέπουν είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Για «ανοιχτό πόλεμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά μισθωτών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων», έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς.
«Η ΝΔ από τη μια χαρακτηρίζει «ζόμπι» τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα, λέγοντας πως δεν θα λάβουν στήριξη, και από την άλλη ισοπεδώνει την απασχόληση, καθιερώνοντας τη γενικευμένη εκ περιτροπής εργασία» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Παππάς, ο οποίος μίλησε για σκοπιμότητα εκ μέρους του πρωθυπουργού και για «σχέδιο της μεθοδευμένης απραξίας που είναι σε εξέλιξη».
«Αφήνουν τις εξελίξεις να προχωρήσουν, ώστε να γίνει μία μεγάλη εκκαθάριση στην αγορά μέσα και από εξαγορές και συγχωνεύσεις, και μάλιστα μέσα σε ένα πλαίσιο, όπου η μισθωτή εργασία θα γίνεται με όρους απόλυτης ελαστικότητας» υπογράμμισε ο κ.Παππάς, τονίζοντας ότι σε σχέση με την παροχή ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις, «οι άνθρωποι της αγοράς λεφτά ακούνε και λεφτά δεν βλέπουν».
«Οι τράπεζες δουλεύουν τα προγράμματα της Πολιτείας κατά το δοκούν, κάτι που αποκλείει τη μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρήσεων από τη στήριξη, αφού ως σήμερα "δεν μπορούν να περάσουν ούτε έξω από αυτές"» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος ζήτησε ταχύτερα και πιο αποφασιστικά βήματα για τη στήριξη του τουρισμού, όπως μέσω ενός μεγάλου προγράμματος εσωτερικού τουρισμού, αλλά και του κλάδου της εστίασης, με βάση τις προτάσεις της οργανωμένης επιχειρηματικότητας και με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης