Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Μεταβλητότητα και χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο οι αλλαγές στον MSCI

tags :
XA: Μεταβλητότητα και χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο οι αλλαγές στον MSCI
Οι επενδυτές εστιάζουν στις προσπάθειες για επανεκκίνηση της οικονομίας και δίνουν λιγότερη προσοχή στα οικονομικά στοιχεία που ανακοινώνονται 
Διατήρηση της μεταβλητότητας αλλά και των επιλεκτικών τοποθετήσεων περιμένουν οι αναλυτές με την τάση να έρχεται ξανά από τις αγορές του εξωτερικού, αλλά και το βλέμμα να είναι στραμμένο στις ανακοινώσεις για την αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI σήμερα αργά το βράδυ.
Υπενθυμίζεται πως στον MSCI Greece Standard συμμετέχουν 8 μετοχές και συγκεκριμένα οι μετοχές των Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Jumbo, Τιτάν και Motor Oil.
Στην αγορά κυκλοφορούν με αφορμή συγκεκριμένες εκτιμήσεις από αναλυτές διάφορα σενάρια που κάνουν λόγο για διαγραφή των τραπεζών αλλά και των Τιτάν και Motor Oil και εισαγωγή της Μυτιληναίος αλλά με χαμηλή πιθανότητα.
Κάποια στελέχη αναφέρουν πως ίσως δε δούμε τελικά να φεύγουν τόσες πολλές μετοχές ενώ οι μέσες εκτιμήσεις βλέπουν έξοδο για τράπεζες και Τιτάν.

Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα και οι επιλεκτικές τοποθετήσεις να συνεχιστούν ενόψει και της σημερινής, αργά το βράδυ, ανακοίνωσης της αναδιάρθρωσης των δεικτών από τον MSCI.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε συσσώρευση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών καθώς οι επενδυτές εξακολουθούν να δίνουν βαρύτητα τις κινήσεις για το άνοιγμα της οικονομίας σε αντίθεση με τα αρνητικά οικονομικά στοιχεία και την αβεβαιότητα για το ρυθμό ανάκαμψης της οικονομίας.

Beta
Οι επενδυτές είναι σε στάση αναμονής με τους όγκους συναλλαγών να παραπέμπουν σε επιφυλακτικότητα και τις αλλαγές στους δείκτες MSCI, να είναι στο επίκεντρο.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης