Πως αλλάζει ο τρόπος που κάνουν κράτηση για ταξίδια οι Βρετανοί - Τι δείχνουν τα στοιχεία για κρατήσεις στην Ελλάδα

Πως αλλάζει ο τρόπος που κάνουν κράτηση για ταξίδια οι Βρετανοί - Τι δείχνουν τα στοιχεία για κρατήσεις στην Ελλάδα
Σύμφωνα με την έρευνα της Advantage Travel Partnership, περισσότερα από τα δύο τρίτα θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό μόλις αρθούν οι περιορισμοί
Η πανδημία, αλλάζει τη στάση των Βρετανών ταξιδιωτών απέναντι στον τρόπο με τον οποίο κάνουν κράτηση στις μελλοντικές διακοπές τους.
Πάνω από τα δύο τρίτα των Βρετανών θα κάνουν κράτηση μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα επειδή “εκτιμούν την υποστήριξη και τις συμβουλές που δίνουν”, αποκαλύπτει έρευνα της Advantage Travel Partnership που έγινε 19 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2020.

Κρατήσεις μέσω τουριστικών πρακτόρων
- 79% ταξιδιώτες ηλικίας 70 ετών και άνω
- 55% ταξιδιώτες ηλικίας 18 έως 30 ετών.
Σύμφωνα με την έρευνα περισσότερα από τα δύο τρίτα θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό μόλις αρθούν οι περιορισμοί.

Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς
- Στην κορυφή των προορισμών μικρών αποστάσεων είναι η Ισπανία ακολουθούμενη από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Πορτογαλία.
- Μεξικό και η Φλόριντα είναι οι προτιμώμενοι προορισμοί μεγάλων αποστάσεων.

Πόσα θα ξοδέψουν στις διακοπές
- Πάνω από τα τρία τέταρτα των προϋπολογισμών διακοπών της Βρετανίας για τους επόμενους 12 μήνες είτε θα παραμείνουν αμετάβλητα είτε θα αυξηθούν καθώς το 86%.
- Όσοι είναι κάτω των 30 ετών έχουν τουλάχιστον δύο φορές περισσότερες πιθανότητες από οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή ομάδα, να αυξήσουν τον προϋπολογισμό των διακοπών τους για τους επόμενους 12 μήνες.
Η πανδημία σύμφωνα με την έρευνα “έδωσε στο ένα πέμπτο των Βρετανών ταξιδιωτών μια διαφορετική προοπτική για τη ζωή και ως εκ τούτου καταρτίζει μια νέα λίστα ταξιδιωτικών προορισμών”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS