Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Qatar Airways θα δώσει 100.000 δωρεάν εισιτήρια σε επαγγελματίες υγείας

tags :
Η Qatar Airways θα δώσει 100.000 δωρεάν εισιτήρια σε επαγγελματίες υγείας
Το giveaway ξεκίνησε σήμερα ξημερώματα και θα κλείσει στις 23:59 στις 18 Μαΐου (ώρα Ντόχα)
Η Qatar Airways θα δώσει 100.000 δωρεάν εισιτήρια σε επαγγελματίες του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για να τους ευχαριστήσει για την ηρωική δουλειά τους κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πανδημίας COVID-19.
Το giveaway ξεκίνησε σήμερα ξημερώματα και θα κλείσει στις 23:59 στις 18 Μαΐου (ώρα Ντόχα).
Οι επαγγελματίες του τομέα υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να εγγραφούν σε αυτήν την αποκλειστική προσφορά στη διεύθυνση qatarairways.com/ThankYouHeroes, υποβάλλοντας μια φόρμα για να λάβεουν έναν κωδικό προσφοράς βάσει προτεραιότητας.
Για να διασφαλιστεί ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι δίκαιη και διαφανής, κάθε χώρα θα λαμβάνει ημερήσια κατανομή εισιτηρίων, ανάλογα με το μέγεθος του πληθυσμού της.
Οι 100.000 επαγγελματίες υγείας που λαμβάνουν τον κωδικό προσφοράς μπορούν να κάνουν κράτηση για δύο δωρεάν εισιτήρια οικονομικής θέσης σε πτήσεις που εκτελούνται από την Qatar Airways για οποιονδήποτε προορισμό στο παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας.
Τα εισιτήρια πρέπει να κρατηθούν πριν από τις 26 Νοεμβρίου, με το ταξίδι να ισχύει έως τις 10 Δεκεμβρίου 2020. Τα εισιτήρια θα είναι πλήρως ευέλικτα, με απεριόριστο αριθμό προορισμών ή αλλαγών ημερομηνίας χωρίς καμία χρέωση.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways, Akbar Al Baker, δήλωσε: «Εμείς στην Qatar Airways είμαστε απίστευτα ευγνώμονες για τη δέσμευση και τη σκληρή δουλειά των επαγγελματιών υγείας σε όλο τον κόσμο που φροντίζουν τους ανθρώπους σε αυτές τις περιόδους αβεβαιότητας. Η ηρωική τους επίδειξη καλοσύνης, αφοσίωσης και επαγγελματισμού έχει σώσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές σε όλο τον κόσμο.
Τώρα είναι η σειρά μας να δώσουμε κάτι πίσω σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής περίθαλψης. Δεν υπάρχουν λόγια ή χειρονομίες που να αρκούν για να ξεπληρώσουν αυτούς τους γενναίους άνδρες και γυναίκες, αλλά ελπίζουμε ότι η μικρή μας προσφορά για μια δωρεάν πτήση με επιστροφή στην Qatar Airways θα τους επιτρέψει να απολαύσουν αξέχαστες διακοπές, να επισκεφθούν οικογένεια και φίλους ή να εξερευνήσουν έναν προορισμό πάντα ονειρεύονταν, καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί αρχίζουν να χαλαρώνουν. ”

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης