Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Υδρόγειος: Το app για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε νέα εμπλουτισμένη έκδοση

Υδρόγειος: Το app για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε νέα εμπλουτισμένη έκδοση
Νέα εφαρμογή για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές
Μια νέα αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής για κινητά και tablet «Ydrogios Agent» παρέχει στους συνεργάτες της – ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές η Υδρόγειος Ασφαλιστική.
Εμπλουτισμένη με πληθώρα νέων δυνατοτήτων και με ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης, η εφαρμογή αποτελεί ένα πολυδύναμο εργαλείο στα χέρια των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, μεταφέροντας ουσιαστικά το γραφείο τους στο κινητό ή το tablet τους.
Έχοντας ήδη στη διάθεσή τους την επίβλεψη και διαχείριση του χαρτοφυλακίου τους, την αποστολή των συμβολαίων του πελάτη και τη λήψη ηλεκτρονικών υπογραφών, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της Υδρογείου Ασφαλιστικής, πλέον μπορούν να εκτελούν όλο το φάσμα των καθημερινών τους εργασιών και να εξυπηρετούν τους πελάτες τους ψηφιακά, από το κινητό ή το tablet τους, άμεσα και εύκολα! Περνάμε, λοιπόν, σε μια νέα εποχή που εκτός των άλλων τους προσφέρει την εύληπτη ενημέρωση για τα στατιστικά τους στοιχεία, την ολοκληρωμένη διαχείριση της διαδικασίας έκδοσης συμβολαίων και την άμεση αποστολή και διεκπεραίωση αιτημάτων προς την εταιρεία.
Ορισμένες από τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή της Υδρογείου Ασφαλιστικής στους χρήστες είναι:
Άμεση καθημερινή ενημέρωση για τα στατιστικά στοιχεία παραγωγής, δείκτη ζημιών, την επίτευξη των στόχων του κανονισμού πωλήσεων.
Αναλυτική τιμολόγηση και δημιουργία αίτησης ασφάλισης οχήματος.
Απεικόνιση και διαχείριση συμβολαίων όλων των κλάδων.
Εύκολη λήψη ηλεκτρονικών υπογραφών συνεργάτη και πελάτη.
Έξυπνη σάρωση και αποστολή δικαιολογητικών εγγράφων προς την εταιρεία χωρίς την ανάγκη φυσικής εκτύπωσης και διακίνησης αυτών.
Εύκολη αποστολή στον πελάτη, μέσω email ή οποιασδήποτε εγκατεστημένης chat εφαρμογής, ειδοποίησης πληρωμής ασφαλίστρων, υπογεγραμμένης αίτησης, εγγράφου πληροφοριών προϊόντος (IPID) και συμβολαίου.
Γρήγορη αποστολή αιτημάτων προς οποιοδήποτε τμήμα της εταιρείας και παρακολούθηση της εξέλιξης αυτών μέσω ειδοποιήσεων στο κινητό / tablet.
Πρόσβαση σε όλο το αρχείο των εγκυκλίων, ενημερώσεων, οδηγιών και χρήσιμων εντύπων της εταιρείας, κ.α.
Η εφαρμογή «Ydrogios Agent» είναι διαθέσιμη για τους συνεργάτες της Υδρογείου Ασφαλιστικής από το Google Play Store, για χρήστες συσκευών Android και το Apple Store, για χρήστες συσκευών iOS.

antonisvasilopoulos1@gmail.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης