Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την επαναλειτουργία της εστίασης στις 25 Μαΐου ζητά η κυβέρνηση από την Υγειονομική Επιτροπή

Την επαναλειτουργία της εστίασης στις  25 Μαΐου ζητά η κυβέρνηση από την Υγειονομική Επιτροπή
Την προσεχή Δευτέρα ανοίγουν τα εμπορικά κέντρα και τα mall, ενώ εδώ και λίγες ημέρες έχουν ανοίξει τα μαγαζιά λιανικής
Την επαναλειτουργία του κλάδου της εστίασης, καφέ και άλλων αντίστοιχων καταστημάτων τη Δευτέρα 25 Μαΐου εισηγήθηκε στην Υγειονομική Επιτροπή η κυβέρνηση ζητώντας από τους ειδικούς να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα.
Η μέχρι σήμερα εμπειρία δείχνει ότι όπου έχουμε άνοιγμα της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας με οργανωμένο τρόπο και με τήρηση των υγειονομικών κανόνων, τα αποτελέσματα είναι θετικά.
Η άρση των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας συνεχίζεται, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και τη γνώμη των ειδικών και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, ώστε με σταδιακά, αλλά σταθερά βήματα να επιστρέψουμε σε μια νέα καθημερινότητα.
Την προσεχή Δευτέρα ανοίγουν τα εμπορικά κέντρα και τα mall, ενώ εδώ και λίγες ημέρες έχουν ανοίξει τα μαγαζιά λιανικής.
Παράλληλα, από σήμερα είναι ανοικτές για το κοινό και οι οργανωμένες παραλίες, ενώ ήδη υπάρχει σχέδιο για τις μετακινήσεις με πλοίο και αεροπλάνο.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης