Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρέμβαση Obama: Ασκεί κριτική στον Trump για την κακή διαχείρηση του covid -19 - Δεν ξέρει τι κάνει

Παρέμβαση Obama: Ασκεί κριτική στον Trump για την κακή διαχείρηση του covid -19 - Δεν ξέρει τι κάνει
Πολλοί εξ αυτών δεν επιδιώκουν καν να προσποιηθούν ότι είναι υπεύθυνοι
Ευθύνες στον αμερικανός πρόεδρο Trump για την κακή διαχείριση της κρίσης του covid -19 άσκησε ο πρώην πρόεδρος Barack Obama μιλώντας σε φοιτητές, κατά τη διάρκεια μιας εικονικής τελετής απονομής πτυχίων.
Σε μια σπάνια δημόσια παρέμβαση του από την έναρξη της πανδημίας της Covid-19, ο Obama  αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της πανδημίας και πως έχουν πλήξει την αμερικανική κοινωνία και οικονομία.
"Πάνω απ’ όλα, αυτή η πανδημία έκανε να καταρρεύσει η ιδέα ότι πολλοί από όσους είναι υπεύθυνοι γνωρίζουν τι κάνουν", είπε ο πρώην πρόεδρος.
"Πολλοί εξ αυτών δεν επιδιώκουν καν να προσποιηθούν ότι είναι υπεύθυνοι", συμπλήρωσε.
Επιπλέον, υπογράμμισε ότι η υγειονομική κρίση αποκάλυψε τις ανισότητες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι Αφροαμερικανοί, ενώ διατύπωσε την αγανάκτησή του για τη δολοφονία, χωρίς να τον κατονομάζει, του 25χρονου Amad Armperi, που δολοφονήθηκε την 23η Φεβρουαρίου, την ώρα που έκανε τζόκινγκ στο Μπράνσγουικ, στη Τζόρτζια.
"Μια ασθένεια όπως αυτή έφερε στο φως τις υποβόσκουσες ανισότητες και το φορτίο που ιστορικά σηκώνουν οι κοινότητες των Αφροαμερικανών σε αυτή τη χώρα".
"Το παρατηρούμε όταν ένας μαύρος άνδρας κάνει τζόκινγκ και κάποιοι άλλοι αποφασίζουν να τον σταματήσουν, να τον ανακρίνουν και να το σκοτώσουν πυροβολώντας τον, εάν δεν υποταχθεί στα ερωτήματά τους".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης