Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πότε θα ξεκινήσουν τα διεθνή ταξίδια στις ΗΠΑ

tags :
Πότε θα ξεκινήσουν τα διεθνή ταξίδια στις ΗΠΑ
Η Αμερικανική Ταξιδιωτική Ένωση δήλωσε ότι οι δαπάνες από ξένους τουρίστες στήριξαν 1,2 εκατομμύρια θέσεις εργασίας και 33,6 δις δολάρια σε μισθούς πέρυσι
Θα αργήσει το άνοιγμα των Αμερικανικών συνόρων σε διεθνείς ταξιδιώτες, λένε αξιωματούχοι των ΗΠΑ. Καθώς η Αμερική ανοίγει ξανά τα ταξίδια στο εσωτερικό της, κυβερνητικοί αξιωματούχοι εκτιμούν πως θα αργήσει η διαδικασία ανοίγματος των συνόρων σε επισκέπτες από την Κίνα, την Ευρώπη και άλλους διεθνείς προορισμούς.
Σύμφωνα με το Reuters ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Λάρι Κάντλοου δήλωσε ότι “η ενδεχόμενη χαλάρωση και άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας που εφαρμόζει κάθε χώρα”.
Ανώτεροι αξιωματούχοι επεσήμαναν στο Reuters ότι “οι άλλες χώρες μπορεί να διστάζουν να δεχτούν Αμερικανούς ταξιδιώτες λόγω του υψηλού αριθμού των κρουσμάτων”.
Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να ανοίξει εκ’ νέου τα εσωτερικά σύνορα, θα διατηρήσει τα εξωτερικά σύνορα κλειστά μέχρι τουλάχιστον τα μέσα Ιουνίου.
Το άνοιγμα των ΗΠΑ στα διεθνή ταξίδια μόλις είναι ασφαλές είναι σημαντικό για την οικονομία της χώρας.
Η Αμερικανική Ταξιδιωτική Ένωση δήλωσε ότι οι δαπάνες από ξένους τουρίστες στήριξαν 1,2 εκατομμύρια θέσεις εργασίας και 33,6 δις δολάρια σε μισθούς πέρυσι.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης