Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Χαραμάδα αισιοδοξίας για τα ταξίδια το 2020

tags :
Χαραμάδα αισιοδοξίας για τα ταξίδια το 2020
Τα αρχικά δεδομένα σχετικά με τις κρατήσεις που έγιναν για διακοπές το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2020 δείχνουν αύξηση σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2019
Ενθαρρυντική τάση δείχνουν οι ταξιδιωτικές κρατήσεις για την περίοδο διακοπών και αργιών του 2020, όπως αποκαλύπτει για τις ΗΠΑ το Guesty – μια πλατφόρμα διαχείρισης ακινήτων για βραχυπρόθεσμες μισθώσεις η οποία βελτιστοποιεί τις καθημερινές λειτουργίες σε όλα τα κανάλια κρατήσεων, όπως Airbnb, VRBO και Booking.com.
Οι Αμερικανοί αναγκασμένοι να αναβάλουν τα καλοκαιρινά τους ταξιδιωτικά σχέδια εν μέσω της πανδημίας, οι κοιτάζουν πιο μπροστά από το συνηθισμένο και εκμεταλλεύονται τα κίνητρα και τις χαλαρές πολιτικές ακύρωσης που προσφέρονται σήμερα από εταιρείες διαχείρισης.
Τα αρχικά δεδομένα σχετικά με τις κρατήσεις που έγιναν για διακοπές το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2020 δείχνουν αύξηση σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2019.
- Στο +40% κινούνται οι κρατήσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων.
- Στο +38% είναι οι κρατήσεις για την Ημέρα των Ευχαριστιών τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Αύξηση καταγράφεται και στα καλοκαιρινά ταξίδια
“Ο τρέχων αριθμός κρατήσεων στα μεγάλα κανάλια στο σύστημά μας για το καλοκαίρι (Ιούνιος έως Αύγουστος), είναι +25% του όγκου που είχαμε την ίδια περίοδο πέρυσι, δήλωσε ο Ομερ Ράμπιν, διευθύνων σύμβουλος στο Guesty στις ΗΠΑ.
Κάτι που δείχνει μία αισιοδοξία παγκοσμίως για τα καλοκαιρινά ταξιδιωτικά σχέδια”.
Η Guesty σημείωσε επίσης ότι οι πελάτες κάνουν κράτηση για διαμονή μεγαλύτερης διάρκειας.
Ο μέσος αριθμός διανυκτερεύσεων ανά κράτηση διπλασιάζεται από μόλις τέσσερις νύχτες σε εννέα, καθώς οι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν τις αποθηκευμένες ημέρες των διακοπών τους.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης