Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές – Μπορούμε να βγούμε από την κρίση με την ίδια ταχύτητα που μπήκαμε

Μπακογιάννη (ΝΔ): Κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές – Μπορούμε να βγούμε από την κρίση με την ίδια ταχύτητα που μπήκαμε
Το μεγάλο κέρδος για την χώρα από αυτήν την κρίση είναι η επιστροφή της εμπιστοσύνης στην πολιτική υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη
Τη θέση ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επεσήμανε πως με τη ίδια ταχύτητα που μπήκε η χώρα στην κρίση, με την ίδια ταχύτητα μπορεί να βγει από αυτήν.
«Νομίζω ότι το μεγάλο κέρδος για την χώρα είναι η επιστροφή της εμπιστοσύνης στην πολιτική.
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια οι Έλληνες λένε ότι υπήρξε κράτος.
Σήμερα έχουμε πεισθεί ότι υπάρχει ηγεσία, υπάρχει κράτος αποτελεσματικό και αυτό το πιστώνεται και ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm η κα.Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας πως ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα για αυτήν την κυβέρνηση «είναι να φέρει την οικονομία στα ίσα της».
«Για το λόγο αυτό χρειάζεται ένα σταθερό τιμόνι και μία σοβαρότητα για να βγει η Ελλάδα από την κρίση.
Σήμερα η Ελλάδα δεν είναι το μαύρο πρόβατο, αφού η κρίση απορρέει από την πανδημία και δεν οφείλεται σε διαρθρωτικές αδυναμίες.
Με την ίδια ταχύτητα που μπήκαμε στην ύφεση, με την ίδια ταχύτητα μπορούμε να βγούμε» είπε η κα.Μπακογιάννη.
Ερωτηθείσα για την υπόθεση της Novartis και για την πρόταση της ΝΔ για διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά του Δ. Παπαγγελόπουλου αλλά και για την αποχή του ΣΥΡΙΖΑ από τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή, η βουλευτή της ΝΔ υποστήριξε ότι «η αποχή στα κόμματα όταν αποφασίζεται, αποφασίζεται για λόγους εσωκομματικούς».
«Είναι σαφές ότι υπήρχε εσωκομματική αντίδραση στον ΣΥΡΙΖΑ και προτίμησε ο κ. Τσίπρας να μην εκδηλωθεί.
Στον ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγραφεί η διαφωνία και από εκεί και πέρα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να ταυτιστούν με τον κ. Παπαγγελόπουλο και αυτοί εκφράζονται ποικιλοτρόπως» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης