Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Η ΔΕΗ στο +8,4% με υψηλό όγκο – Εθελουσία και ΔΕΔΔΗΕ ενισχύουν την αποτίμηση

tags :
Η ΔΕΗ στο +8,4% με υψηλό όγκο – Εθελουσία και ΔΕΔΔΗΕ ενισχύουν την αποτίμηση
Σημειώνεται πως η μετοχή σήμερα γράφει υψηλότερη τιμή από αυτή που είχε γράψει στις 27/4 όταν ολοκλήρωνε την πρώτη ανοδική κίνηση από τα χαμηλά των 1,50 ευρώ
Ισχυρή άνοδο κατέγραψε η μετοχή της ΔΕΗ στη σημερινή συνεδρίαση και ουσιαστικά συμπλήρωσε τρεις ανοδικές συνεδριάσεις με τις δύο να έχουν υψηλό ποσοστό ανόδου.
Ο τίτλος λόγω των πληροφοριών για την εθελουσία αλλά και της πρόσληψης της Goldman Sachs ως συμβούλου ιδιωτικοποίησης του ΔΕΔΔΗΕ κατέγραψε άνοδο 8,4% και βρέθηκε στα 2,86 ευρώ με τον όγκο των συναλλαγών να ξεπερνά το 1,4 εκατ. τεμάχια.
Η αποτίμηση ανέρχεται στα 663 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα κάποια στελέχη της αγοράς σημειώνουν πως δεν αποκλείεται και να υπάρχει short covering και περιμένουν τις επόμενες μέρες να δουν αν θα υπάρχει αλλαγή στη θέση του Lansdowne που έχει θέση 1,7% ή πρόκειται για κάποιο άλλο «παίκτη» με μικρότερη θέση.
Σημειώνεται πως η μετοχή σήμερα γράφει υψηλότερη τιμή από αυτή που είχε γράψει στις 27/4 όταν ολοκλήρωνε την πρώτη ανοδική κίνηση από τα χαμηλά των 1,50 ευρώ που βρέθηκε λόγω της κατάρρευσης των τιμών των μετοχών παγκοσμίως.
Ο κινητός μέσος των 200 ημερών (εκθετικός) βρίσκεται στα 2,87 ευρώ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης