Οι οδηγοί επέστρεψαν στην Αττική Οδό και οι διελεύσεις εκτινάχθηκαν στις 200.000 την ημέρα

Οι οδηγοί επέστρεψαν στην Αττική Οδό και οι διελεύσεις εκτινάχθηκαν στις 200.000 την ημέρα
Δυναμικά επανακάμπτει η κυκλοφορία στην Αττική Οδό
Δυναμικά επανακάμπτει η κυκλοφορία στην Αττική Οδό από τις 4 Μαϊου όπου οι πολίτες σταμάτησαν να στέλνουν πλέον μηνύματα μετακίνησης και έγινε άρση των περιορισμών στην κυκλοφορία εντός νομού.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, οι διελεύσεις αυξήθηκαν κατακόρρυφα και συνεχίζονται να αυξάνονται με την πάροδο των ημερών και φτάνουν στην κανονικότητα των 239.000 διελεύσεων που ήταν πριν το κλείσιμο των σχολείων, καθώς στις 18 Μαϊου ανήλθαν στις 200.930.
Η πτώση των διελεύσεων λόγω της γενικής απαγόρευσης της κυκλοφορία που τέθηκε σε ισχύ στις 23 Μαρτίου είχε ως αποτέλεσμα να καταγραφεί μείωση της τάξεως του 71,3% και οι διελεύσεις να περιοριστούν στις 73,316.
Μεγάλη ήταν και η μείωση της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου, όπου οι διελεύσεις ήταν μειωμένες κατά 91,2% και περιορίστηκαν στις 12.881.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι από τη πρώτη μέρα επιστροφής στην κανονικότητα, οι πολίτες επέστρεψαν στον αυτοκινητόδρομο, με τις απώλειες να περιορίζονται στο 45,3% και να σκαρφαλώνουν στις 144,030 διελεύσεις και να αυξάνονται γεωμετρικά μέρα με την μέρα.
Από την καταγραφή των κυκλοφοριακών στοιχείων του αυτοκινητοδρόμου, προκύπτει ότι η Αττική Οδός αποτελεί μέρος της ζωής των Αθηναίων και από τις πρώτες επιλογές των οδηγών.
Να σημειωθεί πάντως ότι οι απώλειες στα έσοδα του αυτοκινητοδρόμου λόγω της γενικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας αναμένεται να καταγραφούν στα οικονομικά αποτελεσμάτα του πρώτου τριμήνου (θα αφορούν τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Μαρτίου) ενώ θα είναι πολύ μεγαλύτερες στα οικονομικά αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου.
Image
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS