Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Profile: Το Axia Suite επέλεξε η 3K Investment Partners

tags :
Profile: Το Axia Suite επέλεξε η 3K Investment Partners
Η λύση Axia Fund Management της Profile, επιλέχθηκε κατόπιν αξιολόγησης
Η εταιρεία Profile Software, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοινώνει ότι η 3K Investment Partners επέλεξε τη λύση Axia, το διεθνές αναγνωρισμένο, omni-channel και web-based σύστημα διαχείρισης επενδύσεων, για να υποστηρίξει συνολικά σε μια ενιαία πλατφόρμα και σε πλήρως αυτοματοποιημένο περιβάλλον, όλες τις fund και wealth management εργασίες της.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η 3K Investment Partners Α.Ε.Δ.Α.Κ. έχει παρουσία πολλών ετών στην Ελληνική αγορά, (από το 1990), με επιτυχημένη πορεία στο χώρο της διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, χαρτοφυλακίων ιδιωτών, καθώς και στην αντιπροσώπευση και διάθεση μεγάλης γκάμας ΟΣΕΚΑ Λουξεμβούργου της ΝΝ Investment Partners (πρώην ING Investment Management), παραμένοντας πάντα προσηλωμένη στην επίτευξη σημαντικών αποδόσεων και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Κατά τη διαδικασία εκσυγχρονισμού των υποδομών πληροφορικής αποφάσισε να τις αναβαθμίσει με νέας γενιάς συστήματα και εφαρμογές.
Η λύση Axia Fund Management της Profile, επιλέχθηκε κατόπιν αξιολόγησης λόγω της σημαντικής εμπειρίας από παρόμοιες υλοποιήσεις στο εξωτερικό (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, κτλ.), της πλήρους αυτοματοποίησης όλων των εργασιών fund και asset management, καθώς και της πλούσιας, ολοκληρωμένης λειτουργικότητας που προσφέρει. Μεταξύ άλλων, η εγκατάσταση της αποσκοπεί στη βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη και της εμπειρίας του χρήστη μέσω του client portal, των configurable dashboards, των αυτοματοποιημένων workflows και ειδοποιήσεων, καθώς και των λεπτομερών αναφορών, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την κανονιστική συμμόρφωση και έλεγχο του κινδύνου σε όλα τα επίπεδα.
Χρησιμοποιώντας το Axia ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει αποτελεσματικά τις απαιτήσεις των ΑΕΔΑΚ, η 3K Investment Partners θα αξιοποιήσει την ευελιξία του για τη διαχείριση όλων των εργασιών της στα Αμοιβαία Κεφαλαία και στις υπηρεσίες διαχείρισης περιουσίας.
Επιπλέον, αποβλέπει σε περαιτέρω αυτοματοποίηση των διαδικασιών και αποτελεσματικότερη συνδεσιμότητα, έτσι ώστε να ενισχύσει την παραγωγικότητα, να βελτιστοποιήσει το κόστος, αλλά και να επιτελέσει αποδοτικά τις αυξημένες απαιτήσεις ως προς την κανονιστική συμμόρφωση και τη διαχείριση κινδύνου.
Η Profile Software επενδύει συνεχώς στην αναβάθμιση των διεθνώς βραβευμένων λύσεων που αναπτύσσει, επιτρέποντας στους πελάτες της να διαφοροποιηθούν ανταγωνιστικά και να ανταποκριθούν εγκαίρως στις απαιτήσεις της αγοράς όπως αυτές εξελίσσονται.
Ειδικότερα, η λύση Axia Fund Management είναι μια εφαρμογή νέας γενιάς που προσφέρει την εύκολη προσαρμοστικότητα και ολοκληρωμένη κάλυψη των απαιτήσεων της νέας εποχής για τις ΑΕΔΑΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης