Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Webinar με τους συνεργάτες της πραγματοποίησε η SingularLogic

tags :
Webinar με τους συνεργάτες της πραγματοποίησε η SingularLogic
Webinar με τους συνεργάτες της πραγματοποίησε η SingularLogic
Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον το δίκτυο Συνεργατών της SingularLogic παρακολούθησε, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020, διαδραστικό Webinar για τις δυνατότητες Mobility που παρέχει η πλατφόρμα Galaxy στις επιχειρήσεις.
Λόγω των νέων συνθηκών που έχει επιφέρει ο COVID-19, οι ψηφιακές ανάγκες και προτεραιότητες των επιχειρήσεων εστιάζουν στην ευελιξία και στην αποτελεσματικότητα της απομακρυσμένης εργασίας.
Σε αυτό το πλαίσιο η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ενημέρωσε το δίκτυο Συνεργατών της, ώστε το οικοσύστημα της να είναι έτοιμο να συμβάλλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με τα σύγχρονα εργαλεία Galaxy Enterprise Mobility.
Αναλυτικότερα, παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες του νέου υποσυστήματος Galaxy Web Act, που παρέχει στοχευμένη web πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα Galaxy, ώστε βάσει εργασιακού ρόλου τα στελέχη μίας επιχείρησης να εκτελούν τις καθημερινές εργασίες τους και να λαμβάνουν on line πληροφόρηση από όπου και αν βρίσκονται.
Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε η νέα αυτόνομη εφαρμογή Galaxy Mobile SFA, η οποία ενισχύει την παραγωγικότητα των στελεχών που βρίσκονται στο φυσικό χώρο του πελάτη, καθώς έχουν στη διάθεσή τους το σύνολο της πληροφορίας που χρειάζονται, μέσω της κινητής τους συσκευής.
Η εφαρμογή καλύπτει ολοκληρωμένα τις δραστηριότητες Πωλήσεων στο πεδίο με το Galaxy Mobile SFA – Sales, τις ανάγκες φορητής τιμολόγησης κατά τη διανομή με το Galaxy Mobile SFA – xVan, αλλά και τις ανάγκες field marketing και merchandising με το Galaxy Mobile SFA – Merchandising.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης