Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Απώλειες περιμένουν στο άνοιγμα οι αναλυτές λόγω της νέας έντασης μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας

tags :
ΧΑ: Απώλειες περιμένουν στο άνοιγμα οι αναλυτές λόγω της νέας έντασης μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας
Στην εγχώρια αγορά το ενδιαφέρον παραμένει στις τραπεζικές μετοχές, οι οποίες παραμένουν αδύναμες -Δεν αποκλείονται επιλεκτικές τοποθετήσεις σε blue chips
Υπό πίεση περιμένουν οι αναλυτές πως θα παραμείνουν οι ελληνικές μετοχές σήμερα καθώς η ψυχολογία στις διεθνείς αγορές δεν είναι υποστηρικτική με τους δείκτες να υποχωρούν, λόγω της νέας έντασης στις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας.
Στην εγχώρια αγορά το ενδιαφέρον παραμένει στις τραπεζικές μετοχές, οι οποίες παραμένουν αδύναμες, ενώ δεν αποκλείονται επιλεκτικές τοποθετήσεις σε μετοχές εταιρειών που δείχνουν ότι διαχειρίζονται μέχρι στιγμής την κρίση με καλά αποτελέσματα.
Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ανακοίνωσε χθες αποτελέσματα πρώτου τριμήνου με τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη να υποχωρούν στα 10,6 εκατ. ευρώ από 16 εκατ. ευρώ.
Στις 25/5 η γενική συνέλευση θα κληθεί να εγκρίνει τη διανομή μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή.
Τη Δευτέρα θα ανακοινώσει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου η ΕΧΑΕ, ενώ η Lamda η οποία θα ανακοίνωνε στις 28/5 ακύρωσε τη δημοσίευση και θα ανακοινώσει νέα ημερομηνία.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε πως η αγορά θα παραμείνει υπό πίεση καθώς οι διεθνείς αγορές υποχωρούν εξαιτίας της κλιμάκωσης της έντασης μεταξύ ΗΠΑ-Κίνας.

Euroxx
Περιμένουμε κάποια αδυναμία στη σημερινή συνεδρίαση οδηγούμενη από την πορεία των διεθνών αγορών.

Beta
Περιμένουμε πως το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον θα κρατήσει την αγορά σε φάση συσσώρευσης στη σημερινή συνεδρίαση.

Γ.Κ.
ww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης