Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intracom Telecom: Λύση τεχνολογίας E - Band για Gigabit πρόσβαση στην Ιταλία

Intracom Telecom: Λύση τεχνολογίας E - Band για Gigabit πρόσβαση στην Ιταλία
Λύση τεχνολογίας E-Band της Intracom Telecom για Gigabit πρόσβαση στην Ιταλία
H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε την προμήθεια του πρωτοποριακού της ραδιοσυστήματος E-Βand με πολυπλεξία διαίρεσης χρόνου (TDD), UltraLink™-BX70, σε παρόχους διαδικτύου στην Ιταλία, στο πλαίσιο της επετείου μιας σημαντικής απόφασης των τοπικών αρχών να επιτρέψουν τη χρήση τεχνικών αμφιδρόμησης TDD σε φάσμα συχνοτήτων E-Band, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Από τη στιγμή της λήψης αυτής της απόφασης, οι πάροχοι ασύρματων υπηρεσιών διαδικτύου και εκείνοι των τηλεπικοινωνιών αναζητούν νέες τεχνολογίες και λύσεις που θα επιτρέπουν την παροχή Gigabit συνδέσεων σε εταιρικούς συνδρομητές σε όλη την Ιταλία. Παράλληλα, οι πάροχοι ασύρματων υπηρεσιών διαδικτύου μπορούν πλέον να αποκτήσουν σύγχρονα ραδιοσυστήματα σε πολύ χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) και να επωφεληθούν από τις σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία E-Βand.
Το ραδιοσύστημα αμιγώς εξωτερικής εγκατάστασης της Intracom Telecom, UltraLink™-BX70, ικανοποίησε πλήρως την ανάγκη των παρόχων και οργανισμών για απόδοση συγκρίσιμη με αυτήν που προσφέρουν οι οπτικές ίνες, σε κόστος που υποστηρίζει τα επιχειρηματικά μοντέλα της αγοράς.
Οι πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών επωφελούνται από τις προηγμένες δυνατότητες της λύσης E-Band της Intracom Telecom, των τεχνικών TDD και από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών δικτύωσης Ethernet, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις συνδεσιμότητας των συνδρομητών, μειώνοντας ταυτόχρονα σε σημαντικό βαθμό τα κόστη αδειοδότησης (OpEx) που προσφέρει το φάσμα E-Band.
Προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλής συνδεσιμότητας συνολικής χωρητικότητας έως 1,6 Gbit/s και λειτουργώντας στις ζώνες συχνοτήτων 71-76 GHz του φάσματος E-Band, το UltraLink™-BX70 έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στη ζήτηση της αγοράς για μια Gigabit Κοινωνία, υποκαθιστώντας την οπτική ίνα σε περιοχές όπου δεν δύναται να εφαρμοστεί, ενώ ταιριάζει απόλυτα σε «ευαίσθητες» -από πλευράς κόστους- εφαρμογές.
Η Intracom Telecom δραστηριοποιείται στην ιταλική αγορά μέσω της θυγατρικής της εταιρείας (Intracom Telecom Italia) λειτουργώντας παράλληλα στη Μόντσα του Μιλάνου ένα από τα 3 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης του Ομίλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης