Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισπανία: Διαδήλωση του ακροδεξιού Vox για τη συνέχιση του Lockdown σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη

Ισπανία: Διαδήλωση του ακροδεξιού Vox για τη συνέχιση του Lockdown σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη
Οι διαδηλωτές ζητούν τις παραιτήσεις Sanchez και Iglesias καθώς δεν αντιμετώπισαν αποτελεσματικά τις επιπτώσεις του κορωνοΐού
Στους δρόμους «κατέβασε» χιλιάδες Ισπανούς το ακροδεξιό κόμμα Vox προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το Lockdown που επέβαλε τους προηγούμενους μήνες η κυβέρνηση του Pedro Sanchez και παραμένει ενεργό σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη λόγω της ύπαρξης ακόμη πολλών κρουσμάτων .
 Αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες κορνάροντας και κυματίζοντας ισπανικές σημαίες προχώρησαν σε αποκλεισμό δρόμων στο κέντρο της  Μαδρίτης δηλώνοντας την αντίθεσή τους στη συνέχιση των προληπτικών μέτρων από την κυβέρνηση.
Η Ισπανία, αναγκάστηκε να επιβάλλει ένα από τα πιο σκληρά Lockdow από τις 14 Μαρτίου καθώς η χώρα χτυπήθηκε σφόδρα από τον ιό.
Οι διαδηλωτές ζήτησαν από τον Πρωθυπουργό Pedro Sanchez και τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό Pablo Iglesias, να παραιτηθούν καθώς δεν αντιμετώπισαν αποτελεσματικά την κρίση του κορωνοϊού και, συγκεκριμένα την απώλεια θέσεων εργασίας και την οικονομική κατάρρευση της χώρας.
"Ήρθε η ώρα να τερματίσουμε το #stateofabuse που χρησιμοποιούν οι Pedro Sanchez και Pablo Iglesias για να στραγγαλίσουν τους Ισπανούς", δήλωσε ο ηγέτης του Vox, Santiago Abascal,σε ανάρτησή του στο Twitter.
 
www.bankingnews.gr
.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης