Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Η Ελλάδα απέκτησε ένα ισχυρό brand name μέσα απο την αντιμετώπιση της πανδημίας

Μπακογιάννη: Η Ελλάδα απέκτησε ένα ισχυρό brand name μέσα απο την αντιμετώπιση της πανδημίας
Δεν θα βγούμε αλώβητοι από αυτή την υγειονομική κρίση, κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε για να περιορίσουμε τις απώλειες
«Η Ελλάδα μέσα από την αντιμετώπιση της πανδημίας απέκτησε ένα ισχυρό brand name» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι «οι Έλληνες στα δύσκολα και όταν υπάρχει ένας συγκεκριμένος στόχος αντιδρούν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα».
 Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Μακεδονία της Κυριακής" υπογραμμίζει ότι "η ταχύτητα με την οποία έλαβε τα μέτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως λένε σήμερα όλοι οι επιδημιολόγοι, έκανε τη διαφορά. Πέντε μέρες να είχαμε καθυστερήσει, η κατάσταση στη χώρα θα ήταν πολύ διαφορετική".
Για την επόμενη ημέρα η κ. Μπακογιάννη τονίζει ότι η παγκόσμια ύφεση θα είναι μεγάλη, όπως και η ευρωπαϊκή αλλά και η ελληνική, καθώς η κρίση πλήττει κομβικούς τομείς για τη χώρα μας, όπως ο τουρισμός και η εστίαση.
"Πιστεύω ότι το πρόγραμμα που παρουσίασε η κυβέρνηση ρίχνει σωστά το βάρος στη στήριξη της απασχόλησης, για να μην εκτιναχθεί η ανεργία, στη στήριξη των επιχειρήσεων και τη μείωση των φόρων. Δεν θα βγούμε αλώβητοι από αυτή την υγειονομική κρίση, κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε για να περιορίσουμε τις απώλειες" σημειώνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης