Τελευταία Νέα
Διεθνή

Περικόπτει τις θέσεις εργασίας η Ryanair – Σχεδιάζει 600 απολύσεις στην Ισπανία

Περικόπτει τις θέσεις εργασίας η Ryanair – Σχεδιάζει 600 απολύσεις στην Ισπανία
Άλλα μέτρα που στοχεύουν στη μείωση του κόστους περιλαμβάνουν χαμηλότερους μισθούς στις νέες προσλήψεις και πρόσθετη ευελιξία
Για δραστικές μειώσεις στο κόστος εργασίας, προκειμένου να αμβλύνει το μέγεθος της οικονομικής ζημίας, που έχει προκαλέσει η πανδημία, προετοιμάζεται η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, Ryanair.
Η ιρλανδική εταιρεία αναφέρει, πως η κατάρρευση των αεροπορικών ταξιδιών, την άφησε με πλεονάζον προσωπικό 600 ατόμων στην Ισπανία. 
Η Ryanair υπολογίζει το πλεονάζον προσωπικό στην Ισπανία σε 266 πιλότους και 351 μέλη πληρώματος καμπίνας, όπως γράφει το Bloomberg. 
Άλλα μέτρα που στοχεύουν στη μείωση του κόστους περιλαμβάνουν χαμηλότερους μισθούς στις νέες προσλήψεις και πρόσθετη ευελιξία.
Η μερική απασχόληση είναι μια λύση που η εταιρεία πρέπει να διερευνήσει με τα συνδικάτα, δήλωσε ο επικεφαλής προσωπικού του αερομεταφορέα Darrell  Hughes.
Δύο μήνες μετά την καθήλωση ολόκληρου του στόλου, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ευρώπης περιορίζει το κόστος και αναζητεί μία σταδιακή ανάκαμψη.
Η Ryanair σχεδιάζει να επανεκκινήσει το πτητικό της έργο από την1η Ιουλίου.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης