Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία: Αναζητά 60. χιλ. εθελοντές για τις αποστάσεις ασφαλείας σε δρόμους, εστιατόρια, παραλίες

Ιταλία: Αναζητά 60. χιλ. εθελοντές για τις αποστάσεις ασφαλείας σε δρόμους, εστιατόρια, παραλίες
Εξήντα χιλιάδες εθελοντές αναζητά η Ιταλία για τις αποστάσεις ασφαλείας σε δρόμους, εστιατόρια, παραλίες
Η Ιταλική κυβέρνηση αναζητά 60.000 εθελοντές για να βοηθήσουν στην τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας  που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση σε δρόμους, εστιατόρια και παραλίες. 
Την επιλογή των εθελοντών θα αναλάβει η Πολιτική Προστασία της χώρας  και η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως στους πολίτες που βρίσκονται στο Ταμείο Ανεργίας ή λαμβάνουν οικονομικά βοηθήματα από το δημόσιο.
Οι εθελοντές  θα βοηθούν ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες και  θα πρέπει να συμβάλλουν κυρίως στην τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας σε πόλεις και μικρά και μεγάλα θέρετρα της Ιταλίας, ώστε να αποφεύγονται-κατά το δυνατόν- οι επικίνδυνοι συνωστισμοί που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.
«Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή,  όσοι πολίτες το επιθυμούν, πρέπει να δώσουν ένα χέρι βοήθειας στην χώρα μας», δήλωσε ο F. Bocia, υπουργός Περιφερειακών Θεμάτων της κυβέρνησης του J. Conte.
«Στην κρίσιμη αυτή φάση,  στην οποία προσπαθούμε να συνυπάρξουμε με τον ιό, αναθέτουμε την προστασία των πόλεών μας και στους εθελοντές», συμπλήρωσε ο A. Decaro, πρόεδρος της Ένωσης Ιταλικών Δήμων και δήμαρχος του Μπάρι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης