Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Discover Deree Day στις 31 Μαΐου: Home Edition για τους μελλοντικούς φοιτητές του Deree

tags :
Discover Deree Day στις 31 Μαΐου: Home Edition για τους μελλοντικούς φοιτητές του Deree

Discover Deree Day: Yψηλό επίπεδο σπουδών με ασφάλεια
Πλούσια γκάμα από καινοτόμα ακαδημαϊκά προγράμματα, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, απεριόριστες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες, υποτροφίες που στηρίζουν τα όνειρα των νέων και πολλά περισσότερα, θα ανακαλύψουν όσοι παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή παρουσίαση του Deree – Τhe American College of Greece στις 31 Μαΐου 2020, από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού τους.
Πώς συνδυάζονται το υψηλό επίπεδο σπουδών με την ασφάλεια;
Μπορεί κανείς να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά να σπουδάσει σε ένα αυθεντικά διεθνές περιβάλλον;
Τι σημαίνει η απόκτηση soft skills για την επαγγελματική αποκατάσταση ενός νέου;
Τι είναι το αμερικανικό μοντέλο εκπαίδευσης και τι αντίκρισμα έχει στην ελληνική και διεθνή αγορά εργασίας;
Απαντήσεις στα παραπάνω και σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα θα δώσουν όσοι παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή παρουσίαση Discover Deree Day: Home Edition, την Κυριακή, 31 Μαΐου, στις 11:00 το πρωί.
Στην παρουσίαση οι υποψήφιοι φοιτητές του Deree θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν:
•Ένα σύνολο από 91 ακαδημαϊκά προγράμματα (35 σύγχρονα majors, 6 προγράμματα σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Clarkson, και 50 minors) όλα εναρμονισμένα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Tα προγράμματα και των τριών σχολών του Deree (Σχολή Business, Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich) οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση (NECHE, Open University).
•Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών, για φοιτητές των ελληνικών δημόσιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν μία υποειδίκευση στο Deree και να ενισχύσουν το πτυχίο τους. Μάλιστα, με την παράλληλλη φοίτηση, οι αριστούχοι των ελληνικών πανεπιστημίων μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφίες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και να επωφεληθούν από τις μοναδικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που τις συνοδεύουν.
•Τις δυνατότητες πρακτικής άσκησης σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
•Το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης, ύψους 4,7 εκατ. ευρώ.
Ακόμη, θα ξεναγηθούν ψηφιακά στο υπερσύγχρονο campus του Κολλεγίου και στις εγκαταστάσεις του ενώ θα ακολουθήσει Q&A session, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους του Deree για όλα όσα τους απασχολούν.
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Discover Deree Day στις 31 Μαΐου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης