Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Groupama Ασφαλιστική: Παρατείνεται η έκπτωση 10% στα νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων

tags :
Groupama Ασφαλιστική: Παρατείνεται η έκπτωση 10% στα νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων
Η Groupama Ασφαλιστική ανακοινώνει έκπτωση 10% για νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια που θα συναφθούν έως την 30ή Ιουνίου
Η Groupama Ασφαλιστική, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της για μειωμένα τιμολόγια στον κλάδο των αυτοκινήτων, ανακοινώνει ότι η ισχύουσα έκπτωση 10% για νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια που θα συναφθούν παρατείνεται έως την 30ή Ιουνίου.
Η έκπτωση αφορά συμβόλαια για επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης και εφαρμόζεται στα καθαρά ασφάλιστρα αστικής ευθύνης, ανεξάρτητα από τις λοιπές εκπτώσεις που δικαιούται ο εκάστοτε ασφαλισμένος.
Με την κίνηση αυτή η Groupama Ασφαλιστική αποδεικνύει -για άλλη μια φορά- εμπράκτως ότι η ασφάλεια και η διευκόλυνση των πελατών της αποτελούν για την εταιρεία τον καθοριστικότερο γνώμονα της στρατηγικής της.

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά.
Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €139,4 εκ. το 2018, η εταιρεία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες.
Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών πρακτόρων και διαμεσολαβητών, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα.
Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.groupama.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης