Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κριθαρίδης (ΜέΡα25): Kατηγορεί την κυβέρνηση για καταστολή και αυταρχισμό

Κριθαρίδης (ΜέΡα25): Kατηγορεί την κυβέρνηση για καταστολή και αυταρχισμό
H κυβέρνηση αντιμετώπισε με αστυνομική βία και χημικά την διαδήλωση και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό καταγγέλλει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25
Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης, καταγγέλλει την κυβέρνηση, γιατί σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου στην Αθήνα, «αντιμετώπισε με αστυνομική βία και χημικά την διαδήλωση και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό, οι οποίοι ζητούσαν συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας».
Είναι προφανές, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, ότι «όσο τα αδιέξοδα από την εγκληματική ανευθυνότητα της κυβέρνησης θα μεγαλώνουν και όσο οι Βρυξέλλες εμμένουν όλο και περισσότερο σε αυτά, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η καταστολή και ο αυταρχισμός έναντι όσων αντιδρούν στην συνέχιση της ήδη 10ετούς μνημονιακής εξαθλίωσης».
Υπό αυτό το πρίσμα, εκτιμά ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, «η "κανονικότητα" που προανήγγειλε τις προάλλες ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη, ειρωνευόμενος τους υπαλλήλους που διαμαρτύρονταν για τις απολύσεις έξω από το Δημαρχείο, παίρνει σάρκα και οστά με την δρομολόγηση του 5ου μνημονίου και τον αυταρχισμό που το συνοδεύει».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης