Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Έλαστρον: Στις 25/6 η Γενική Συνέλευση - Ποια θέματα θα συζητηθούν

tags :
Έλαστρον: Στις 25/6 η Γενική Συνέλευση - Ποια θέματα θα συζητηθούν
Έλαστρον: Στις 25/6 η ΓΣ - Ποια η τζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν
Σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της Εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο κατόπιν αποφάσεως του, καλείτους Μετόχους της Εταιρίας Elastron σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 25η Ιουνίου 2020, ημέρα Πέμπτηκαι ώρα 16:30μ.μ.στα γραφεία καιέδρα της Εταιρίας στον Ασπρόπυργο, στη λεωφόροΑγ. Ιωάννου,περιοχήΑγ. Ιωάννης.
Στα πλαίσια προστασίας μετόχων, εργαζομένων και του κοινού γενικά, η Εταιρεία συστήνει στους μετόχους την αποφυγή φυσικής παρουσίας στην Γενική Συνέλευση και  ενημερώνει ότι έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για  εξυπηρέτηση των μετόχων που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή.
Ειδικότερα,  παρέχεται  η δυνατότητα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με την διαδικασία που ορίζεται στην παρούσα πρόσκληση, δυνάμει της από 20-3-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 68), στο άρθρο 33 της οποίας ορίζεται ότι από 20 Μαρτίου 2020 και έως τις 30 Ιουνίου 2020 κάθε Γενική Συνέλευση μετόχων ή εταίρων, οποιουδήποτε νομικού προσώπου ή οποιασδήποτε νομικής οντότητας, μπορεί να διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη ως προς ορισμένα ή και ως προς όλα τα μέλη της.
Ταυτόχρονα παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση μέσω αντιπροσώπου σύμφωνα με τις έγγραφες οδηγίες του μετόχου.
Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία έχει ορίσει συγκεκριμένα πρόσωπα εκ των εργαζομένων της τα οποία οι μέτοχοι δύνανται να εξουσιοδοτήσουν για να τους εκπροσωπήσουν και να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, σύμφωνα με την διαδικασία που ορίζεται στην παρούσα πρόσκληση.
Τέλος, για την μείωση του χρόνου παραμονής εντός του χώρου διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης συστήνεται στους μετόχους να υποβάλλουν τυχόν ερωτήματα εγγράφως πριν από την Γενική Συνέλευση,ώστε ο χρόνος διεξαγωγής της Συνέλευσης να περιοριστεί στον απολύτως απαραίτητο.
Αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση από απόσταση παρουσιάζονται στο εδάφιο IV.
 
Image


www.bnakingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης