Τελευταία Νέα
Οικονομία

Τάσιος (ΠΟΞ): Δεν έχουν πάρει ακόμη «αριθμό πρωτοκόλλου λειτουργίας» τα ξενοδοχεία που ανοίγουν τη Δευτέρα

Τάσιος (ΠΟΞ): Δεν έχουν πάρει ακόμη «αριθμό πρωτοκόλλου λειτουργίας» τα ξενοδοχεία που ανοίγουν τη Δευτέρα
"Δύο ημέρες πριν την εξαγγελθείσα ημερομηνία επαναλειτουργίας των ελληνικών ξενοδοχείων τα υγειονομικά πρωτόκολλα αγνοούνται", τόνισε ο Γρ. Τάσιος
Δεν έχουν πάρει ακόμη «αριθμό πρωτοκόλλου λειτουργίας» τα ξενοδοχεία που ανοίγουν Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, δήλωσε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Γρ. Τάσιος.
Ο κ. Τάσιος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επανεκκίνηση της λειτουργίας των ξενοδοχείων από την ερχόμενη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, δήλωσε χαρακτηριστικά «αναμένοντας τα πρωτόκολλα…
Δύο ημέρες πριν την εξαγγελθείσα ημερομηνία επαναλειτουργίας των ελληνικών ξενοδοχείων τα υγειονομικά πρωτόκολλα αγνοούνται, στα εργασιακά οι ξενοδόχοι είμαστε χαμένοι στη μετάφραση και ως προς το σοβαρό ζήτημα της ρευστότητας τα Μέλη μας ψάχνουν ακόμα να βρουν τα εκατομμύρια που δανείζουν οι Τράπεζες».
Πρόσθεσε ότι «όπως φαίνεται, την 1η Ιουνίου μόνο τα παράνομα καταλύματα και τα ακίνητα που μισθώνονται βραχυχρόνια θα είναι σε θέση να υποδεχθούν πελάτες.
Άλλωστε αυτά, όπως φαίνεται, μάλλον θεωρούνται περισσότερο ασφαλή ακόμα και μέσα στην πανδημία, για αυτό και αφήνονται να λειτουργούν χωρίς υγειονομικούς όρους και το κυριότερο: δεν έχουν μπουφέ…».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης