Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θερμή υποδοχή της Σακελλαροπούλου στην Σταυρούπολη Ξάνθης – Οι ευχές που δέχτηκε από τους κατοίκους

Θερμή υποδοχή της Σακελλαροπούλου στην Σταυρούπολη Ξάνθης – Οι ευχές που δέχτηκε από τους κατοίκους
Me την επίσκεψή της στη Σταυρούπολη η Κ. Σακελλαροπούλου ολοκληρώνει την τριήμερη παρουσία της στις περιφερειακές ενότητες Ξάνθης και Ροδόπη
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Σταυρούπολης Ξάνθης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου 30/5 επισκέφθηκε για πρώτη φορά, μετά την εκλογή της, τον τόπο καταγωγής της από την πλευρά της μητέρας της.
Η κ. Σακελλαροπούλου μόλις έφτασε στη Σταυρούπολη πέρασε για λίγο από το σπίτι της γιαγιάς της και μετά περπάτησε μέχρι την πλατεία δημαρχείου όπου είχαν συγκεντρωθεί πολλοί κάτοικοι, οι οποίοι άρχισαν να χειροκροτούν, κάποιοι τη φώναξαν με το μικρό της όνομα και ήχησαν οι καμπάνες από την εκκλησία.
Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Απ. Ελευθεριάδης την καλωσόρισε ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ως συντοπίτισσα, λέγοντας ότι η σημερινή μέρα έχει εξαιρετική σημασία για τη Σταυρούπολη, ενώ ένα κορίτσι της πρόσφερε μια ανθοδέσμη και η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή της, υποσχόμενη ότι θα τους επισκεφθεί και άλλες φορές.
Μάλιστα, η κ. Σακελλαροπούλου δέχθηκε ευχές και τα «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά της σήμερα και μάλιστα, κάποιες ηλικιωμένες της που συστήθηκαν ως συμμαθήτριες ή φίλες της μητέρας της φώναξαν  «Κατερίνα, σε αγαπάμε».
Η κ. Σακελλαροπούλου περπάτησε μέχρι το Λαογραφικό Μουσείο στο οποίο ξεναγήθηκε, ενώ σε γεύμα που ακολούθηκε σε εστιατόριο της Σταυρούπολης στο ίδιο τραπέζι παρακάθησαν ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρ. Μέτιος, οι δήμαρχοι Ξάνθης, Εμμ. Τσέπελης, και Κομοτηνής, Γ. Γκαράνης, καθώς και οι μητροπολίτες Ξάνθης και Περιθεωρίου, Παντελεήμων και Μαρώνειας και Κομοτηνής, Παντελεήμων.
Σημειώνεται ότι με την επίσκεψή της στη Σταυρούπολη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ολοκληρώνει την τριήμερη παρουσία της στις περιφερειακές ενότητες Ξάνθης και Ροδόπη, ενώ νωρίτερα το Σάββατο 30/5 επισκέφθηκε το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» στην Ξάνθη.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης