Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Οι ΗΠΑ εντάσσουν στον κατάλογο με τις τρομοκρατικές οργανώσεις την ANTIFA

tags :
Trump: Οι ΗΠΑ εντάσσουν στον κατάλογο με τις τρομοκρατικές οργανώσεις την ANTIFA
Ο Trump προέβη στην ανακοίνωση αυτή μέσω Twitter μετά από tweets μετά τα οποία κατηγορεί το κίνημα αυτό, πως ασκεί βία στις διαδηλώσεις
Οι ΗΠΑ θα εντάξουν το αναρχικό κίνημα ANTIFA στον κατάλογο με τις τρομοκρατικές οργανώσεις, ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump.
Ο Trump προέβη στην ανακοίνωση αυτή μέσω Twitter την Κυριακή (31/5/202) μετά από tweets μετά τα οποία κατηγορεί το κίνημα αυτό, πως ασκεί βία στις διαδηλώσεις για τη δολοφονία του George Floyd. 
Image
«Συγχαρητήρια στην Εθνική μας Φρουρά για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν αμέσως όταν έφτασαν στη Μινεάπολη, Μινεσότα, χθες το βράδυ», έγραψε ο Trump.
«Οι αναρχικοί που καθοδηγούν την ANTIFA, μεταξύ άλλων, σταμάτησαν γρήγορα. Θα έπρεπε να είχε γίνει από τον Δήμαρχο αυτό την πρώτη νύχτα και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα», συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Με την απόφαση αυτή του Αμερικανού προέδρου η ANTIFA χαρακτηρίζεται ως εσωτερική τρομοκρατική οργάνωση και η αντιμετώπισή της περνάει σε ομοσπονδιακό.
Και στο πρόσφατο παρελθόν ο Trunp έχει κατηγορήσει την ANTIFA  για υποκίνηση βίαιων επεισοδίων αλλά τώρα αυτό γίνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο.
Ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης William Barr δήλωσε ότι, η βία από την ANTIFA και άλλες παρόμοιες οργανώσεις εν μέσω διαδηλώσεων αποτελεί «εγχώρια τρομοκρατία» και θα αντιμετωπιστεί αναλόγως.  
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης