Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαθανάσης (υφ.Ανάπτυξης): Θα επιτραπεί αλκοόλ και μουσική στα beach bars

Παπαθανάσης (υφ.Ανάπτυξης): Θα επιτραπεί αλκοόλ και μουσική στα beach bars
Κερδίζει σιγά σιγά βηματισμό η εστίαση υποστήριξε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
Τη θέση ότι χαλαρώνουν τα μέτρα στις παραλίες διατύπωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάσης, ο οποίος υπογράμμισε πως από σήμερα Τρίτη 2/6 θα επιτρέπεται η πώληση αλκοόλ στα beach bars ενώ μέσα στις επόμενες δύο ημέρες αναμένεται να επιτραπεί και η αναμετάδοση μουσικής.
Το θέμα με το αλκοόλ στα beach bar λύθηκε χθες βράδυ και θα επιτρέπεται η πώλησή του, ενώ θα επιτραπεί και η μουσική.
Για τη μουσική θα υπάρξει ανακοίνωση μαζί με τις αποφάσεις για τους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων εστίασης μέσα στο επόμενο 48ωρο» υποστήριξε μιλώντας στον Alpha ο κ.Παπαθανάσης, ο οποίος σχετικά με την επανεκκίνηση των καταστημάτων εστίασης, υποστήριξε ότι «ξεκίνησε διστακτικά η εστίαση και ότι κερδίζει σιγά σιγά βηματισμό».
«Θα επιτρέψουμε να λειτουργήσουν οι εσωτερικοί χώροι και από εκεί και πέρα, ενώ μέχρι σήμερα είχαν μείνει κλειστά το 25% των καταστημάτων, σήμερα είναι το 15% και σύντομα θα λειτουργούν το 95%.
Όσον αφορά στους εσωτερικούς χώρους θα έχουμε μερικές αποκλίσεις από αυτές που ισχύουν, όμως δεν θα αλλάξουμε προς το παρόν τους κανόνες για τους εξωτερικούς χώρους» υπογράμμισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης