Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Προχωρούν οι συνομιλίες Ρωσίας - Τουρκίας για τη δεύτερη συστοιχία S 400

Προχωρούν οι συνομιλίες Ρωσίας - Τουρκίας για τη δεύτερη συστοιχία S 400
Οι συνομιλίες μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας για την παράδοση της δεύτερης συστοιχίας των συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S 400 βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο
Οι συνομιλίες μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας για την παράδοση της δεύτερης συστοιχίας των συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400 βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.
Αυτή τη στιγμή αναμένεται η τελική απόφαση εκ μέρους της τουρκικής πλευράς στο ζήτημα αυτό, δήλωσε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας στρατιωτικο-τεχνολογικής συνεργασίας D. Sougagev, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Eko türk tv.
Ο Sougagev δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει με την Τουρκία την δυνατότητα της τεχνολογικής συνεργασίας, δηλαδή την συμμετοχή τουρκικών εταιρειών στην παραγωγή τέτοιων συστημάτων, προσθέτοντας ότι συνομιλίες στο ζήτημα αυτό διεξάγονται, αλλά δεδομένων των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, είναι δύσκολο προβλέψει κανείς πότε χρονικά θα υπογραφεί η σχετική συμφωνία.
Ο Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε επίσης ότι αυτή τη στιγμή το ύψος των παραγγελιών που έχει κάνει η Τουρκία σε ρωσικούς εξοπλισμούς φθάνει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης