Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ISS Hellas: Πρωτοπόρες λύσεις για την υγεία και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας

tags :
ISS Hellas: Πρωτοπόρες λύσεις για την υγεία και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας
Η προσεγγίζει εξατομικευμένα την ανάγκη κάθε εταιρείας και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την πρόληψη και καταπολέμηση του ιού covid-19
Η ISS Facility Services Hellas,  με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους συνεργάτες της, εφαρμόζει λύσεις και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες με στόχο την κάλυψη των νέων απαιτήσεων που έχουν προκύψει και σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και την υγιεινή των χώρων εργασίας και των κτηριακών εγκαταστάσεων των πελατών της.
Συγκεκριμένα, η ISS προσεγγίζει εξατομικευμένα την ανάγκη κάθε εταιρείας και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την πρόληψη και καταπολέμηση του ιού covid-19.
Ενδεικτικά μερικές από τις υπηρεσίες είναι οι εξής:
- Απολύμανση με τη διαδικασία ψυχρής εκνέφωσης και γενικός καθαρισμός για την επαναλειτουργία του κτηρίου.
- Καθημερινός εντατικός καθαρισμός με έμφαση στα κρίσιμα σημεία όπως κιγκλιδώματα, πόμολα κλπ.
- Θερμομέτρηση των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών κατά την είσοδό τους στο κτήριο.
- Επανασχεδιασμός των γραφείων και τοποθέτηση διαχωριστικών ώστε να τηρείται η ασφαλής απόσταση των 2 μέτρων.
- Παροχή και τοποθέτηση προειδοποιητικών/ενημερωτικών σημάνσεων στους κοινόχρηστους χώρους.
- Εφαρμογή εσωτερικού καθαρισμού των αεραγωγών προσαγωγής & εξαερισμού με χρήση καινοτόμων ρομποτικών μηχανημάτων.
- Εφαρμογή απολύμανσης των αεραγωγών προσαγωγής με σύστημα εκνέφωσης (Fogger) και εξειδικευμένα χημικά.
- Εγκατάσταση συσκευών καθαρισμού & αποστείρωσης του αέρα εντός του θαλάμου του ανελκυστήρα.
- Εγκατάσταση συσκευών αποστείρωσης του χειρολισθήρα των κυλιόμενων κλιμάκων σε πραγματικό χρόνο με υπεριώδη ακτινοβολία UV.
- Προμήθεια & εγκατάσταση πιστοποιημένων αντισηπτικών υλικών (καθαριστικά χεριών, απολυμαντικά κλπ), αναλωσίμων (ποτήρια, αναδευτήρες, καπάκια κλπ) και εξοπλισμού ατομικής προστασίας (γάντια, μάσκες κτλ).
Η ISS Hellas διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και την απαραίτητη τεχνολογία ώστε να προβλέπει και να ανταποκρίνεται σε εξαιρετικά απαιτητικές ανάγκες γύρω από τη διαχείριση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση δύσκολων και κρίσιμων καταστάσεων, όπως αυτές που βιώνει, ολόκληρος, ο πλανήτης τους τελευταίους μήνες.
Η ικανότητα της εταιρείας να ανταποκρίνεται άμεσα στις προκλήσεις της εποχής, πρόσφατα, αναγνωρίστηκε από τον Οργανισμό ΤUV AUSTRIA Hellas, που για πρώτη φορά στην Ελλάδα πιστοποίησε εταιρία κατά Covid Shield με το κορυφαίο επίπεδο Excellent.
Το πιστοποιητικό Covid Shield αποδεικνύει ότι η ISS Facility Services Hellas λειτουργεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις οδηγίες που έχουν δοθεί στους εργαζόμενους της και πρέπει να εφαρμόζονται με σκοπό την τήρηση των μέτρων για την Προστασία της Ανθρώπινης Υγείας και της ελαχιστοποίησης της πιθανότητας εξάπλωσης του Covid-19.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της ISS επισκεφθείτε το www.issgr.com. Τηλέφωνο: +30 2130 113300. Email: Commercial@issgr.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης